El Gremi distribueix 4.500 Kg de carns entre les famílies més necessitades

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

 

Les entregues solidàries per part dels establiments agremiats que estan participant en la iniciativa solidària ‘Ajuda’ns a ajudar’ van camí de batre rècords. S’han distribuït més de 4.500 kg de carns  entre les famílies més necessitades. Des que el Gremi de Carnissers, Xarcuters i Aviram de Barcelona i Comarques va engegar la iniciativa solidària ‘Ajuda’ns a ajudar’ al mes d’abril, els establiments agremiats i els clients han fet pinya al voltant d’un problema greu: amb la pandèmia moltes famílies pateixen una greu situació econòmica.

Fins a data d’avui el col·lectiu del Gremi ha distribuït més de 4.500 kg de carn “tot i que estem segurs que han estat més les quantitats de carn repartides”, expressa el president de l’entitat, Xavier Gallifa. “La solidaritat de les persones no té límits i molts dels establiments agremiats i els seus clients fan col·laboracions que no han estat recollides en els nostres llistats. Per tant, podrem superar els més de 5.000 kg de carns de qualitat que entreguem a les entitats que donen suport a les famílies necessitades de Barcelona i comarques”.

S’està col·laborant amb diferents entitats  on s’han fet les diferents entregues que els voluntaris reparteixen entre les famílies més necessitades com:

  • Càritas(Castellar del Vallès, Vilanova i la Geltrú, Barcelona, Badalona, Vic, Sant Boi, Solsona)
  • Creu Roja (Argentona, Gavà, Seu d’Urgell, Barcelona, Penedès)

També amb diferents menjadors socials com

 

Com es fan les entregues solidàries de carns i aviram?

Gràcies a les aportacions dels agremiats i dels clients, el Gremi contacta amb entitats solidàries i es busquen diferents opcions :

  • S’entreguen safates de carns que són repartides, pels voluntaris de les entitats solidàries, a les famílies que més ho necessiten.
  • S’entreguen carns a menjadors socials que donen de menjar als més vulnerables.

Un punt molt important a tenir en compte és que són les entitats les que determinen quines són les famílies  més necessitades.

Com es pot col·laborar?
Tots aquells que vulguin col·laborar ho poden fer en tots aquells establiments on vegin el cartell de campanya Som a Primer Línia Per tu com el que figura en l’adjunt de la notícia. En aquest enllaç també trobareu més informació de la campanya perquè també  es poden fer aportacions al número de compte solidari del Gremi.

Mes informació a gremicarnissers.com, trucant directament al Gremi de Carnissers, Xarcuters i Aviram de Barcelona i Comarques al telèfon 601 31 77 44 o enviant un mail a info@gremicarnissers.com

Si voleu col·laborar de manera particular, podeu fer l’ingrès al compte solidari del Gremi i nosaltres ens encarreguem de fer les entregues.

Aquest és el compte solidari del Gremi ES92 0081 0115 9000 0137 4745 

 

Campanya d’estiu: barbacoa, friends & carns de qualitat

 

El Gremi de Carnissers, Xarcuters i Aviram de Barcelona i Comarques continua amb la seva campanya de promoció de les carns de qualitat. Durant aquest estiu els més de 600 establiments agremiats llluiran cartells que convidaran a gaudir d’una barbacoa aprofitant els retrobaments amb amics i família al voltant de la taula, amb bona carn.

La campanya vol posar en valor la professionalitat dels establiments agremiats on, a més de garantir la qualitat dels productes, ofereixen tracte personalitzat i exclusiu, propi del comerç de proximitat, caracteritzat per escoltar i assessorar el client i fer-li els talls al seu gust.

Des del Gremi es vol destacar al sector de la carn que, durant tot el confinament, ha estat un servei essencial, mantenint-se en primera línia i deixant les pors a casa  per garantir l’abastiment dels aliments a la població.

La iniciativa del Gremi, que ja ha tingut ressò a la premsa especialitzada com a la revista Carnia o a Eurocarne, té com a objectiu fomentar el consum de carns de qualitat de vedella, de porc, de poltre, de xai, de conill o de pollastre… tot apostant per missatges que aposten pel  paper destacat de les carns com a part indispensable d’una dieta equilibrada com la Dieta Mediterrània. La iniciativa també  s’acompanya d’un vídeo per poder veure’l als establiments agremiats i compartir-lo a les xarxes socials.

Aviat iniciarem campanya de continguts a les xarxes socials perquè pugueu compartir-los!!!

 

Increment de vendes del 30% d’hamburgueses durant la passada campanya del Dia Internacional de l’Hamburguesa

 

Les vendes d’hamburgueses durant la celebració del Día de l’Hamburguesa s’han incrementat un 30% de mitjana, segons dades del Gremi, arran de la campanya feta durant la segona quinzena del mes de maig. “Tot i que es tracta d’un producte que habitualment hi té sortida, el nostre objectiu és que es valori els diferents tipus de carn d’una hamburguesa de qualitat, elaborada pel mateix professional de manera artesanal. I aquest missatge sembla que està calant entre els clients dels nostres agremiats, principalment parelles amb nens”, explica Xavier Gallifa.

 

Comentaris

Noticies Relacionades

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad