Consulta online el número 1 de la revista Tall

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

 

 

 

El Gremi celebra els 150 números de la revista Tall i posa a l’abast vostre el primer número de la nostra eina de comunicació, una revista que va néixer l’any 1989 com a vincle d’unió entre agremiats i agremiades. Una revista que reflecteix l’evolució de la nostra professió i també el seu progrés, fruit de la tècnica i la formació.

 

El primer número de la revista Tall s’editava, principalment, en blanc i negre, amb algunes pàgines a color reservades a la publicitat dels anunciants. Fins al número 14, la portada va ser sempre la mateixa i nova ser fins al 1991, quan la revista es va editar completament a color.

 

En aquest enllaç podeu veure el número 1, l’especial que hem imprès amb motiu de l’arribada als 150 números i, a més, podeu veure la resta de números online. Podreu veure las diferents temàtiques tractades al llarg del temps i com la imatge visual de la revista s’ha anat adaptant a canvis i necessitats.

 

 

 

 

La revista Tall és una eina de comunicació del Gremi. Tots els agremiats i Amics del Gremi la reben als seus establiments. A través d’ella, es manté informats als agremiats de les campanyes del difusió del Gremi, de canvis que afecten el nostre sector, de cursos de formació, d’iniciatives institucionals i agremiats, de sostenibilidad, de benestar animal… i a més és l’eina a través de la qual enviem els cartells de les campanyes de comunicació. És, definitiva, l’eina que ens uneix a tots!

Si encara no la reps, és perquè o no ets agremiat o Amic del Soci. Posa’t en contacte amb el Gremi a través del mòbil / whatsapp 601 317 744 o bé envia’ns un correu electrònic a info@gremicarnissers.com

 

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad