Ofereix als teus clients els elaborats de primavera! T’ajudaran a vendre més

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Comença el bon temps. Gaudim de la primavera. I la gastronomia, especialment la gastronomia de la carn, no podia quedar fora d’aquest temps… i sobretot de la primavera. El bon temps i les jornades festives que li acompanyen, com és el cas de Sant Jordi, ens conviden a realitzar elaborats especials.

Per això, el Gremi us recorda que disposa de diferents formacions perquè pugueu portar a la pràctica i oferir elaborats especials de primavera.

Alguns d’aquests elaborats s’han convertit en tota una tradició d’aquests mesos, com els elaborats en forma de flors que podeu preparar per a aquests pròxims dies. Flors, flors i més flors, el símbol de la primavera.

 

 

Quina manera tan bonica de convidar els nostres clients a gaudir de les carns i celebrar el bon temps amb uns elaborats tan especials!

 

Tenir la vostra vitrina amb aquests productes, que criden l’atenció, us ajudarà a vendre més. Amb el catàleg de cursos que teniu a la vostra disposició en www.gremicarnissers.com, serà molt fàcil.

 

Curs formatiu online

Entre els prop de vint cursos, entrareu la formació “Elaboracions de Primavera i Sant Jordi”, un curs on, en poc més de 3 hores, us mostra com realitzar el perfecte elaborat per a una jornada primaveral perfecta. Igual que lliurem als nostres sers estimats un regal en una jornada especial, des del Gremi volem impulsar que durant aquests mesos, on sortim de l’hivern i ens anem a la caloreta de l’estiu, també puguem decorar la nostra vitrina amb apetitosos elaborats amb els quals els vostres clients gaudiran a casa.

El curs està  impartit per les germanes Cinta i Yolanda Casternado, dues magnífiques professionals i reconegudes internacionalment, que ens van desgranant a poc a poc, pas a pas, com enlluernar als nostres clients quan entrin a l’establiment.

Recordeu que el curs és un enregistrament. Per tant, ho podeu veure tantes vegades que vulgueu en línia. La primavera convida a celebracions i els nostres elaborats són la peça perfecta.

 

Alguns productes per a Sant Jordi

Entre les jornades festives que ens diuen que ja estem a la primavera, tenim Sant Jordi… o Sant Jordi, segons la comunitat.
Diuen que una bona manera de conquistar a la teva parella és a través de la cuina. I en aquesta jornada festiva, en alguns llocs d’Espanya, és una bona oportunitat de demostrar-ho. Per això el Gremi us ofereix eines perquè us ajudin a realitzar elaborats ‘espectaculars’ fets amb carn, com a ingredient principal.

Roses o flors fetes amb carn o pastís de carn. Aquestes són algunes de les especialitats que Cinta i Yolanda Casternado us ensenyaran a preparar, acompanyant la formació amb anècdotes, exemples o consells de preparació. I sempre, sempre, amb molt d’humor.

 

Carnisseria, xarcuteria, aviram i tradició es donen la mà amb els nostres elaborats carnis.

 

La tradició és la nostra raó de ser. Però també el nostre ofici i com ens hem adaptat a les noves maneres de fer i ser de la societat.

Amb aquestes accions, el Gremi vol promoure la part més artesanal de la professió i mostrar l’evolució que ha tingut el sector. Perquè ser carnisser/a, xarcuter/a o professional de la polleria no és només tallar un bistec, un pernil o tallar en fines làmines el pit de pollastre.

També es poden fer plats divertits i originals. Són productes que no es troben en els supermercats o en les grans superfícies. Per tant, aproximarem al client als nostres establiments de proximitat, ja sigui a peu de carrer o en els mercats, i al mateix temps els oferim una producte de qualitat amb el qual fidelitzar-los.

Així que, ja sabeu, prepareu una primavera amb més sabor que mai perquè vostres elaborats triomfaran.

 

La formació, una prioritat

La formació és un dels pilars de totes les activitats que es realitzen al Gremi. Els cursos, impartits per professionals en actiu en el sector de la carnisseria, la xarcuteria i la polleria, són importants perquè tingueu eines amb les quals impulsar el vostre negoci i sorprendre, cada dia, als vostres clients.

En qualsevol moment que tingueu lliure, sempre podeu fer una formació i, com les persones que la imparteixen estan en el sector, parlen el vostre idioma, venen els productes i estan al dia d’una professió que s’està actualitzant a passos de gegant.

En la nostra última participació en la fira per a professionals de la carnisseria, la xarcuteria i la polleria, iMeat al 2019, es va veure clar l’interès de tot el sector per aportar valor al producte. I això només s’aconsegueix a base d’aprendre de l’experiència d’uns altres, encara que també és molt important la nostra pròpia creativitat. Si som diferents, si elaborem productes de qualitat ‘made in’ el nostre establiment, els clients ens buscaran i compraran.

IMPORTANT:

  • Si, una vegada vist el curs us queda algun dubte, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través d’info@gremicarnissers.com o bé podeu enviar-nos un whatsapp al 601 31 77 44.
  • Us recordem que els cursos tenen un preu de 50€ per als agremiats i Amics del Gremi.

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad