Els professionals de les carns alerten sobre les conseqüències econòmiques als seus negocis de la pujada de la llum

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

 

 

 

Els professionals de la carnisseria-xarcuteria d’Espanya reclamen que s’estudiï la situació de les seves empreses per a buscar solucions, davant de l’increment de la factura de la llum. Segons Cedecarne, el 44’8% dels professionals del comerç especialitzat de carn assegura haver vist incrementat la despesa en la seva factura de la llum entre un 10 i un 30%, mentre que un 37’3% d’aquests tindria ara una despesa d’entre un 30 i 50% més que en els mesos anteriors. 

Per tant els professionals sol·liciten que es prenguin mesures per solucionar la situació particular d’aquest sector, format per 25.000 empreses, en la seva majoria pimes i
autònoms. Les carnisseries i xarcuteries estan fent un gran esforç econòmic per millorar la seva eficiència energètica i ser cada dia més sostenibles.

Malgrat els esforços, se senten abandonats davant d’aquest últim increment de la factura de la llum i alguns dels seus professionals tenen por de no poder fer front a més despeses, havent fins i tot de tancar els seus negocis, els quals donen feina a més de 58.000 professionals en tota Espanya.

 

 

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad