Facilitem que els nostres clients comprin amb elements reutilitzables

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

 

 

El passat més de novembre ens vam adherir a l’acord per fomentar la reutilització d’envasos. Us animem a sumar-vos a la iniciativa, que es preveu que en un futur sigui d’obligat compliment, i accepteu els envasos dels clients. Posem a  la vostra disposició una sèrie de materials de comunicació que podeu fer servir en els vostres establiments i compartir a les vostres xarxes socials per indicar que accepteu la compra amb envasos reutilitzables.

CAMPANYA DE COMUNICACIÓ. DESCARREGUEU MATERIALS

 

VÍDEO COMPRA AMB ENVASOS REUTILITZABLES (cliqueu amb el ratolí els tres puntets que s’indiquen en la imatge per descarregar-vos el vídeo)

 

 

 

CARTELLS:

 

Per a facilitar-vos l’acceptació d’envasos propis de la vostra clientela i per donar resposta als possibles dubtes que pugueu tenir hem elaborat el següent decàleg.

1.- Acceptar els envasos reutilitzables dels clients

Permetrem i promocionarem la compra dels nostres productes en els envasos aportats per la nostra clientela.

2.- Revisarem l’estat dels envasos

Els envasos que aportin els nostres clients hauran de ser de material apte per a ús alimentari i fàcils de netejar, estar nets, esbandits, eixuts i lliures d’esquerdes, taques, impureses i òxid així com disposar de tapa o d’un altre mecanisme de tancament.

3.- Dret a rebutjar certs envasos

La persona consumidora és responsable de la higiene dels recipients que aporti. Tenim el dret de rebutjar-los si considerem que no reuneixen les condicions d’higiene adequades per garantir la seguretat del producte.

Quedem exempts de la responsabilitat pels problemes de seguretat alimentària que es puguin derivar de l’ús de recipients aportats per les persones consumidores i que siguin fruit d’una mala manipulació.

4.- Habilitar les balances

Per tal de donar compliment a la llei, les balances hauran de disposar de la funció de tarar els envasos, per descomptar-ne el pes.

 

Altres

-Per qüestions de logística, comoditat o higiene, podrem preparar i pesar el producte fresc sobre un paper alimentari i introduir-lo amb l’aliment dins l’envàs del client.

-Us recomanem indicar en el tiquet de compra les compres realitzades amb envasos dels clients.

-Evitarem el contacte entre aliments diferents o entre aliments incompatibles per qüestions d’al·lèrgens en un mateix envàs.

Comentaris

Noticies Relacionades

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad