El 10% dels menjars del mes són plats preparats*

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Sanaladas és una cuina oculta especialitzada en amanides i wraps. Neix amb el compromís de mantenir els senyals d’identitat mediterrànies, facilitar el dia a dia amb les seves preparacions i ajudar a viure la vida des de la cura i gaudir personal.

En les seves cuines situades a Barcelona, elaboren diàriament receptes amb exigència, qualitat i manyaga, sota la premissa de sostenibilitat mediambiental: utilitzen envasos compostables, vetllen per minimitzar els residus i controlen al màxim el consum de matèries primeres.

1.Què ofereix Sanaladas al nostre sector?
Segons l’estudi de Nielsen Consumer Insights de 2020*, “Els consumidors comprem menjar preparat per emportar un 2,5% de vegades al mes.” I és una tendència que va en augment.
Arran del canvi en els hàbits de vida, accelerats per la pandèmia, i de l’auge dels menjars preparats i saludables, vam veure que els nostres wraps podien encaixar totalment al Gremi de carnissers, xarcuters i aviram, perquè és un sector que, igual que nosaltres, valora molt la qualitat i el bon servei als clients.
Per tant, a més de compromís, qualitat i servei, oferim el incorporar a la línia de menjar preparat una de les nostres gammes estrella: els wraps, amb la possibilitat de vendre-ho com a marca de distribuïdor i que sigui la pròpia botiga qui gestioni com vol enfocar-ho.

 2.Què són exactament els wraps de Sanaladas?
Són enrotllats elaborats a partir de receptes saludables, equilibrades i saboroses, amb ingredients típics de la nostra dieta. Estan embolicats en una fina capa de pa. És un format innovador i que té èxit entre tots els membres de la família, des dels més petits fins als més sèniors.

                                                                          

3. Hi ha alguna cosa semblant al mercat?
Els wraps existeixen, però els continguts que hem vist són més senzills: pernil i formatge; pollastre amb enciam iceberg, etc. Els nostres són molt complets: salses casolanes, hamburguesa 100% de vedella macerada per nosaltres, pollastre elaborat a baixa temperatura, ou ecològic cuinat al punt… Estan pensats per a substituir un plat principal sense deixar d’alimentar-se bé, i amb l’avantatge que són molt pràctics de prendre, bons i molt fàcils d’escalfar (només cal daurar-los en una paella o a una sandvitxera).

4. Com són les persones que solen comprar els vostres wraps?
Són persones que els agrada provar coses noves, valoren la qualitat i practicitat dels productes, els agrada menjar bé i es preocupen perquè la seva família també ho faci. Moltes tenen un estil de vida atrafegat, no tenen temps per a cuinar o simplement volen sorprendre la seva família i amics.

5. Com és el vostre origen?
Sanaladas és un projecte familiar que sorgeix de la nostra passió per la dieta mediterrània i saludable, i que a més, s’alinea amb un dels nostres principis: fer la vida més fàcil al nostre voltant.
Així doncs, a inicis de l’any 2019 vam aconseguir que la línia d’amanides i wraps que ens havíem imaginat veiessin la llum. Des de llavors, hem continuat treballant amb la mateixa il·lusió per fer-ho créixer  sostingudament, llançant noves receptes en col·laboració amb experts en cuina i nutricionistes.

6. Què valoren els clients de Sanaladas?
A més de la qualitat i el sabor, valoren molt positivament que siguin saludables, sentin bé i sigui fàcil i còmode de prendre.

7. Fins a on arribeu?
Estem situats a Barcelona pel que, de moment, arribem a tot l’àrea metropolitana.

INFORMACIÓ DE CONTACTE:
hola@sanaladas.com · 620724491

www.sanaladas.com

Carrer Beltrán i Rózpide núm 7-9 / web / instagram / linkedIn

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad