Nova formació de Yolanda i Cinta Casternado el 26 d’abril: Hamburgueses i Roll meats. Noves propostes, textures i sabors

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Què podem fer per ampliar el nostre lineal d’hamburgueses? Com podem sorprendre els clients / es a partir d’aquest producte?

El proper 26 d’abril, del 16 a 19h, en directe o en qualsevol moment en diferit gaudirem del curs ‘Hamburgueses i Roll Meats’.

Així són les noves tendències en la carnisseria gourmet. També presentarem roll meats i roll vegans. Un univers infinit.

Apunteu-vos JA en aquest enllaç
La Yolanda i La Cinta Casternado ens oferiran noves propostes, textures i sabors. Tots i totes sabem que “l’hamburguesa” és un producte indispensable en una carnisseria.
Podem optar per diferents formes, sabors, diversitat d’animals, poltre, vedella, xai, vaca, búfal, pollastre, gall dindi, etc. Y també podem jugar segons textures, depenent de la peça que utilitzem.

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad