La Generalitat ens atorga Premi a la Iniciativa Col·lectiva dels Premis Nacionals del Comerç pel projecte ‘Som a primera línia per tu. Ajuda’ns a Ajudar’

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

 

La Generalitat de Catalunya ha resolt concedir al nostre Gremi el Premi a la Iniciativa Col·lectiva, dins de la subcategoria Sectorial, per la campanya que es va engegar a l’abril de 2020 i que encara continua “Som a primera línia per tu. Ajuda’ns a Ajudar’. Aquest premi s’emmarca en la 21a edició dels Premis Nacionals del Comerç uns guardons que tenen com a objectiu distingir a aquelles persones o entitats de l’àmbit del comerç a nivell territorial o sectorial que hagin destacat per la seva iniciativa comercial i que, per la seva trajectòria, la seva innovació i adaptabilitat. Els premis seran lliurats el proper 29 de novembre en un acte a la Generalitat de Catalunya.

 

El Gremi, model a seguir

La resolució ha estat publicada per la Generalitat de Catalunya i ens ha fet moltíssima il·lusió.  En aquest enllaç podeu veure la concessió del premi per part de l’Hble. Sr. Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball, per a aqui el premi a la iniciativa està “tan merescudament assolit”.

 

DESCARREGAR LA FELICITACIÓ DEL CONSELLER

 

Des que es va fer públic, hem rebut diverses felicitacions, entre elles destaquem la de PIMEComerç, que celebra la “rellevant labor dintre del món associatiu, donant servei i fent costat als nostres comerços i al país; sou un referent i ho continuareu sent com un model a seguir”.

 

DESCARREGAR LA FELICITACIÓ DEL PRESIDENT DE PIMECOMERÇ

 

En el següent enllaç podreu veure la memòria del projecte on expliquem quin és es seu origen i hi podreu enllaçar també amb altres públicacions que us donaran una imatge molt fidel de tota la iniciativa i com els agremiats i agremiades s’hi van implicar.

 

DESCARREGAR LA MEMÒRIA EN AQUEST ENLLAÇ

 

Comentaris

Noticies Relacionades

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad