LA IMPORTÀNCIA DEL ASSOCIACIONISME

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Avui hem participat en la primera reunió convocada per PIMERÇ COMERÇ amb diferents gremis i associacions de Comerç, amb el fi de coordinar una taula de treball per tal de cercar sinergies i espais de treball conjunts, i abordar les problemàtiques que ens afecten al sector del comerç de proximitat a Catalunya.

Els temes tractats han estat la formació i el prestigi del sector, el relleu generacional, les dificultats administratives i la problemàtica energètica entre d’altres.
Hem establert les necessitats i prioritats que hem d’afrontar, i que hauran de ser traslladades a les administracions corresponents a la recerca de solucions efectives.

Treballem i sumem esforços, per donar continuïtat al Comerç que dona vida als carrers de les ciutats i pobles del país i garantir els milers de llocs de treball.

Defensar i Representar els vostres interessos una de les prioritats del Gremi

Junts som més forts!!!

Comentaris

Noticies Relacionades

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad