Participeu als Premis Nacionals de Comerç i als Premis als Establiments Comercials Centenaris de la Generalitat de Catalunya

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Tens un establiment centenari? Destaca per la iniciativa comercial? Doncs ja podeu participar en els Premis Nacionals de Comerç i als Premis als Establiments Comercials Centenaris de la Generalitat de Catalunya. Fins al 30 de setembre de 2021 continuen obertes les convocatòries per a la concessió d’aquests premis, corresponents als anys 2019 i 2020.

Dins dels Premis Nacionals de Comerç s’estableixen aquestes dues categories:

➡Premi Nacional de Comerç de l’any 2019 i Premi Nacional de Comerç de l’any 2020, amb una dotació econòmica de 7.000€ cadascun.

➡Premi al Comerç més Innovador de l’any 2019 i Premi al Comerç més Innovador de l’any 2020, amb una dotació econòmica de 3.000€ cadascun.

Les persones candidates a aquests Premis poden ser les persones físiques, les microempreses i les petites i mitjanes empreses amb establiment operatiu a Catalunya que desenvolupen la seva activitat en l’àmbit del comerç i els serveis a la persona, i les entitats que les representen a nivell territorial o sectorial.

S’entenen com empreses de serveis a la persona aquelles que presten les activitats empresarials que es relacionen a continuació: tallers mecànics, serveis fotogràfics, copisteries i arts gràfiques, serveis de reparacions, agències de viatges detallistes, tintoreries i bugaderies, perruqueries i salons d’estètica i bellesa, bars i restaurants i serveis de menjar preparat i càtering.

Més informació en aquest enllaç.

Dins dels Premis als Establiments Comercials Centenaris també s’estableixen dues categories:

➡Per als establiments de cent o més anys d’història.

➡Per aquells establiments que acreditin cent cinquanta o més anys d’història.

Poden ser candidats i presentar les sol·licituds a aquests premis els mercats municipals, les microempreses i les petites empreses de venda al detall o de prestació de serveis comercials al consumidor final que siguin titulars d’establiments operatius a Catalunya oberts al públic, amb una trajectòria de cent o més anys.

Més informació en aquest enllaç.

Si necessiteu més informació al respecte, podeu contactar amb el CCAM al telèfon 93.484.99.97 (Eva).

Comentaris

Noticies Relacionades

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad