CONEIX-NOS

El Gremi

Representem els nostres agremiats i defensem els interessos dels professionals del sector davant de qualsevol organisme.

Història

El Gremi de Carnissers de Barcelona disposa d’un arxiu que conté documentació antiga que abasta un període que va des de finals del segle XVII fins a la dècada dels 50 del segle XX. L’arxiu està compost per uns 200 documents en format de fulls volanders o crides, que han servit per informar els barcelonins de la disponibilitat i els preus de la carn a la ciutat en el decurs dels anys.

Són cartells de gran format que es penjaven a les portes de la muralla i que informaven els ciutadans de la carn que podien trobar, animals i parts de cadascun, les quantitats segons nombre d’habitants, el preu de les parts i a pes, la quantitat de taules de carn que hi havia, etc.

Consulta alguns dels documents històrics.

Informació sobre la història dels professionals de la carn. 

Coneix-nos

Objectius

Representar els seus afiliats i defensar els interessos professionals, davant de qualsevol administració i/o altres organismes.

Treballar diàriament per oferir assessorament tècnic creant aquells serveis que puguin resultar útils als professionals.

Els més de 600 establiments actuen de forma unida per respondre davant de qualsevol eventualitat al sector de la carn.

Serveis

El Gremi porta a terme diversos cursos de formació i reciclatge, tant presencial com online, com són la formació en manipulació d’aliments, obligatòria segons la legislació vigent, o cursos, segons les necessitats i inquietuds dels afiliats, relacionats amb l’ofici.

Publiquem i enviem trimestralment la revista Tall, amb l’objectiu de mantenir una informació constant a tots els nostres agremiats dels proveïdors, novetats, cursos, sanitat… en fi totes les qüestions relacionades amb la seva activitat.

ACTUALITAT I NOVETATS DEL SECTOR

Revista Tall

La revista Tall és la publicació oficial del Gremi de Carnissers. Xarcuters i Aviram.

L’eina que us servirà per  estar informat de totes les tendències del nostre sector, les informacions sobre normativa, reportatges d’interès, propers cursos de formació, consells, seguretat alimentària… És la revista que reben tots els agremiats i agremiades i a través de la qual fem arribar els cartells de les diferentes campanyes de comunicació.

Suscríbete a Tall
La Revista del Gremi
Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Subscriu-te a Tall
La Revista del Gremi
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad