El Gremi a RAC1: “Les carns més barates i com cuinar-les”

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

La inflació castiga l’economia domèstica i els consumidors noten des de fa mesos que anar a comprar és cada vegada més car. Això ha fet que moltes famílies busquin alternatives més assequibles.

Gràcies a les recomanacions dels professionals podràs triar propostes més econòmiques per gaudir de la bona carn i d’una dieta variada, sana i equilibrada en la qual la carn no pot faltar. A més, t’explicaran la millor manera de cuinar-les per poder continuar menjant carn de qualitat sense que es noti a la teva butxaca!

Per abaratir costos cal tornar a les cuines”, diu el president del Gremi de Carnissers, Antoni Gálvez, a RAC1.cat. Sovint, les peces i talls de carn més econòmics requereixen una mica més de temps de preparació, però el resultat serà igual o més bo que amb altres talls de prestigi.

El Gremi ha estat a RAC1 per donar consells de com cuinar les carns de qualitat dels agremiats i treure’n el màxim benefici del cistell de la compra.

Repassem les opcions que ofereix les carns de qualitat. Amplía la informació en RAC1.net.

Comentaris

Noticies Relacionades

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad