‘Dietes’, nou llibre del doctor Abel Mariné. Ja el podeu adquirir a La Botiguera del Gremi

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
El Doctor Mariné col·labora a vegades amb el Gremi, facilitant respostes als mitjans de comunicació sobre la importància del consum de les carns en una dieta equilibrada.
En la nostra societat actual en la qual molts, no tots, poden decidir què, quan i quant mengen, la demanda d’informació sobre aliments i dietes és creixent, i no sempre està guiada per la racionalitat i criteris científics, sinó per percepcions emocionals, influïdes per modes i mites entorn de l’alimentació.

‘Dietes’. L’objectiu d’aquest llibre és contribuir a la difusió al públic en general dels fets i criteris que han de regir l’elecció i formes de consum del que mengem. Tot això presentat de manera clara, rigorosa, sense simplificacions i amb els deguts matisos.

És evident que els resultats de la recerca científica, i més en temes com els alimentaris, que tenen impacte social i interès per a la salut de la població, no es poden quedar en els estrictes límits dels experts i les seves publicacions especialitzades. L’objectiu d’aquest llibre és contribuir a la difusió al públic en general dels fets i criteris que han de regir l’elecció i formes de consum del que mengem. Tot això presentat de manera clara, rigorosa, sense simplificacions i amb els deguts matisos.
El contingut inclou les bases científiques d’una alimentació correcta, la influència dels tractaments tecnològics i culinaris en la composició i el valor nutritiu dels aliments, la Dieta Mediterrània com un model convenient d’alimentació de proximitat, l’alimentació a seguir segons l’edat i en situacions o àmbits determinats, les dietes adequades en diverses patologies, les alimentacions no convencionals o alternatives, i els nous aliments o dietes.
El pot adquirir en La Botigueta del Gremi a un preu de 17€.
Feu la vostra comanda a https://forms.gle/5j5sHAKyv8BKp7JbA

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Cerrar Sesión
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad