Primera edició de l’Hamburguesa Solidària. Participa-hi!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Els gremis que formen part de la Federació de Xarcuters Carnissers Catalunya volem que les hamburgueses de qualitat arribin a aquelles persones que no s’ho poden permetre. El proper 28 de maig és el Dia Internacional de l’Hamburguesa. I enguany els gremis catalans engeguem la primera edició de l’Hamburguesa Solidària. Totes les persones tenen el dret a poder gaudir de les hamburgueses de qualitat que ofereixen els establiments agremiats.

Participa de les entregues solidàries que farem arribar a les entitats. Com?

1.-Ompliu el formulari:

ENLLAÇ PER OMPLIR EL FORMULARI DE L’HAMBURGUESA SOLIDÀRIA

Els vostres clients poden participar amb la compra d’hamburgueses. Podeu afegir la referència ‘Hamburguesa solidària’ a la vostra bàscula.  I.

2.- També es pot participar fent una aportació al número de compte solidariES92 0081 0115 9000 0137 4745 i ens encarregarem de fer l’entrega a les entitats de la teva zona.

3.- Els establiments podeu entregar les hamburgueses a les entitats solidàries de la vostra zona. Si voleu, a més, us podeu fer una FOTO VERTICAL (de mig cos cap a dalt) on es mostrin hamburgueses que entregareu a l’entitat. Si no coneixeu cap entitat, nosaltres us facilitarem una de la vostra zona.

 

 

Per aquest motiu, el nostre compromís va més enllà de la nostra activitat. La solidaritat també forma part del nostre ofici. I per aquest motiu la campanya anual de l’hamburguesa, també suma el component solidari.

 

 

Com es fan les entregues solidàries d’hamburgueses de qualitat?

Gràcies a les aportacions dels agremiats i dels clients, els diferents Gremis contacten amb les entitats solidàries i es busquen diferents opcions:

  • S’entreguen hamburgueses que són repartides pels voluntaris de les entitats solidàries o en menjadors socials, on s’ajuda a les persones més vulnerables.

 

Són les entitats solidàries les que determinen quines són les famílies més necessitades.

Mes informació a gremicarnissers.com, trucant directament al Gremi de Carnissers, Xarcuters i Aviram de Barcelona i Comarques al telèfon 601 31 77 44 o enviant un correu electrònic a info@gremicarnissers.com o bé podeu demanar més informació als gremis territorials que també participen a la campanya:

  • Gremi Carnissers Xarcuters Aviram de Barcelona i Comarques
  • GremiCarn Barcelona – Gremi de Carnissers Cansaladers Xarcuters de Barcelona i Comarques
  • GremiCarn Lleida – Gremi d’Artesans Cansaladers Lleida
  • GremiCarn Tarragona – Gremi Cansaladers Carnissers Xarcuters Comarques Tarragonines
  • Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les Comarques Gironines

Algunes de les associacions que participen en aquesta campanya solidària són:

 

Però també es treballarà amb altres associacions de diferents poblacions, ciutats o barris, segons les necessitats.

 

No ho dubteu! Participeu d’aquesta campanya i feu arribar les hamburgueses de qualitat a les famílies que més ho necessiten.

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad