Jornades formatives Kit Digital. Aprofita les ajudes!!!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

El KIT DIGITAL són unes subvencions europees que es marquen en els fons denominats NEXT GENERATION, destinats a la implantació de solucions digitals a la microempresa, les pimes i els autònoms. Aquestes subvencions es vehiculen a través de bons, que van des dels 2.000€ fins als 12.000 en funció de les solucions i de la mida de l’empresa.

És molt important que el sector carni també pugi ‘al carro’ de les noves tecnologies’ i no desaprofiti l’oportunitat.
Per això des del Gremi estem afavorint la informació sobre el KIT DIGITAL amb jornades informatives on veureu com aquests ajuts ens poden ajudar a millorar els nostres negocis.

Si no vas poder assistir pots veure les gravacions de la jornada.

1.- En aquest vídeo l’empresa OS Sistemes ens explica els seus programes de gestió de clients, gestió de processos, i les seves eines de ciberseguretat, pàgina web i de comerç online

CASA MATÓ ens mostra els avantatges del DIAPIC Digitalització APPCC Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics, de l’empresa COMPRALIA.

 

 

 

2.- L’agència de comunicació Impacta Group us explica com us pot ajudar a la vostra digitalització a través de la conceptualització, planificació i control de la vostra pàgina web, la botiga en línia i obertura, seguiment i control de les vostres xarxes socials.

D’altra banda, també tenim a l‘assessoria alimentària AGAR, que engloba els camps de l’alimentació, la cuina i la gestió en tots els vessants.

 

 

Al Gremi t’ajudarem a sol·licitar els ajuts. Si tens qualsevol consulta o dubte, contacta’ns a través del correu electrònic info@gremicarnissers.com o bé via mòbil al 601 317 744.

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad