Obre la persiana on-line del teu establiment amb CARNS.CAT

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

CARNS.CAT és una eina digital que t’oferim totalment GRATUÏTA i que  us permetrà crear un nou canal de relació comercial amb els vostres clients, oferint-los la possibilitat de fer-vos comandes de forma ràpida, senzilla i segura.

I vosaltres, podreu rebre,  preparar  i  gestionar el lliurament de les comandes de manera organitzada. També  contempla opcions de pagament, horaris de recollida a l’establiment o lliurament a domicili, que determinareu cadascun de vosaltres, controlant així  la presència dels clients als establiments i minimitzant el temps d’espera. Fet que  us permetrà canviar hàbits de preparació de les comandes, en horaris sense o amb pocs clients a l’establiment.

Cada dia veiem més  portals a internet que venen carns on-line. I nosaltres també ho podem fer però  sense perdre el tracte personalitzat, que és el que ens diferencia de la competència.

COM FUNCIONA CARNS.CAT

Aquesta eina es va obrir a mitjans de 2021 i, a través de Pimec Formació, es va oferir a tots els agremiats formacions especialitzades de com l’APP carns.cat us pot ajudar a implementar la vostra estratègia de màrqueting digital.

Carns.cat va obtenir al desembre de 2021 el Reconeixement Telefònica a la digitalització com a estratègia de competitivitat, en la 34a edició del Premis PIMES.

Si no vas poder assistir a alguna de les formacions, aquí tens el VÍDEO AMB EL TUTORIAL.

Si et cal més informació pots veure el vídeo o contacta amb nosaltres al 601 317 744 o a info@gremicarnissers.com

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad