Presentació del projecte Comerç Verd al Mercat d’Horta i el Gremi ha estat present

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
El projecte Comerç Verd ha estat presentat  per l’alcaldessa Ada Colau, la regidora Montserrat Ballarín i l’Eduard Escofet, president de la FEMM (Federació de Mercats Municipals). Aquest any Barcelona és CAPITAL MUNDIAL DE L’ALIMENTACIÓ SOSTENIBLE, un dels projectes que donarà impuls a l’alimentació saludable i sostenible i reforçarà el teixit productiu i comercial de proximitat amb una xarxa de Mercats Municipals i Comerços que donen vida als barris.
Des del Gremi hem estat treballant, junt amb el Comissionat de Política Alimentària de l’Ajuntament, la FEMM i l’IMMB (Institut Municipal de Mercats), perquè les carns també fossin considerades aliment sostenible.
De moment el projecte s’inicia en els Mercats, però continuem treballant per enfortir-lo, fent-lo extensiu a les botigues de carrer i a la resta de poblacions.
Podeu veure la presentació del projecte a l’enllaç a partir del minut 00:12

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Cerrar Sesión
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad