L’hamburguesa: origen i futur

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

 

L’hamburguesa és tot un clàssic. Tant és així que té el seu dia. Demà 28 de maig és el Dia Internacional de l’Hamburguesa. Si bé es deconeix el seu origen, sabem que no és nord-americà, sinó més aviat europeu. Concretament d’Hamburg i que van ser immigrants d’aquesta ciutat alemanya els qui van posar de moda l’hamburguesa cap a mitjans del segle XIX.

Avui dia la cultura de l’hamburguesa ha arribat a tants sectors que fins i tot el vegetarisme ha acunyat el segell d’hamburgueses vegetals. Des del Gremi sempre ens hem mantingut ferms a què “si no és de carn, no és hamburguesa”. El comitè d’Agricultura del Parlament Europeu, reunit el passat mes d’abril, va decidir votar a favor d’eliminar la denominació hamburguesa a tot aquell producte que no sigui elaborat amb carn.  La normativa europea considera, per tant, que la denominació hamburguesa “s’ha de conservar per a l’aliment elaborat amb la carn”, i s’ha de cercar noves denominacions per a altres productes no elaborats amb carn.

Recorda que encara pots participar al nostre sorteig de Facebook. Contesta la pregunta AMB QUI COMPARTIRIES UNA HAMBURGUESA ARTESANA? i guanya un val de 50€ per comprar al teu establiment de proximitat. FES CLIC AL SORTEIG. Tens fins el dia 28 de maig per respondre. Ànim!!!

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad