Amb qui compartiries una hamburguesa artesana?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Aquest és el títol del concurs que fins el 28 de maig  engeguem des del Gremi de Carnissers, Xarcuters i Aviram  amb motiu de la celebració del Dia Internacional de l’Hamburguesa el proper 28 de maig.El premi serà un val de 50€ perquè pogueu gastar-ho en comprar carn de qualitat o les hamburgueses als establiments agremiats. Les hamburgueses artesanes i de qualitat les trobaràs a l’establiment de confiança més a prop teu que trobaràs a www.gremicarnissers.com.

Podràs triar entre una àmplia gamma d’hamburgueses artesanes i de qualitat, elaborades amb carn de vedella, de xai, de porc, de conill, de cavall o de pollastre a qualsevol de les carnisseries associades al @GremiCarnissersBCN.

Què fer per participar?

Tan sols heu de respondre a la pregunta: Amb qui compartiries una hamburguesa artesana? I recordeu que podeu mencionar els vostres coneguts a facebook o bé compartir el concurs en el vostre mur de facebook perquè més gent pugui participar.  Les respostes del concurs sempre s’han de fer en el facebook del Gremi, per tal de tenir constància de les respostes. O bé compartiu SEMPRE aquest link, enllaç directe al concurs.

 

El guanyador del sorteig, que serà escollit de manera totalment aleatòria mitjançant l’empresa Easypromos, es donarà a conèixer el dia 28 de maig a les 12 del migdia.

Recordeu  que per menjar una bona hamburguesa, el mes important  és una carn de qualitat.

Busca la teva carnisseria de confiança a la nostra web  http://www.gremicarnissers.com/

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad