El Gremi de Carnissers de Barcelona, juntament amb tots els gremis de xarcuters i carnissers de Catalunya, ha col·laborat en la recaptació dels 12.125€ aconseguitsentre tots els agremiats que s’han sumat a la campanya de La Porra per La Marató de TV3, que enguany estava destinada a la investigació contra el càncer. El nostre granet de sorra s’ha notat!

Operativa de la Porra: Cada carnisseria agremiada ha hagut de sortejar un lot de productes entre els participants. Els clients than triat número i han d’anotar nom i telèfon, tot col·laborant amb 2€ per número. El número guanyador ha estat el que ha coincidit amb les dues darreres xifres del sorteig de l’ONCE del dia pasat 14 de desembre de 2018.

Entre els dies 14 i 15 de desembre, els agremiats han hagut d’enviar l’import recaptat, que finalment ha estat de 12.125€. Tot un èxit de participació. Gràcies a tots!

Aquesta iniciativa va sorgir d’un agremiat del Gremi de Girona, el qual la va transmetre al seu Gremi i aquest en va fer difusió. Enguany la Porra ha fet la majoria d’edat.