La sèrie documental ‘Fans del Vacuno’ triomfa a les xarxes. Encara no ets fan?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

 

Des de Provacuno i Anafric s’ha dut a terme una experiència emocionant que al Gremi de Carnissers, Xarcuters i Aviram recolzem totalment. S’ha realitzat el major documental a Espanya on els protagonistes són la carn i els diferents sectors o públics que li envolten. Es tracta d’un documental, Fans del Vacuno, dividit en 5 episodis en els quals es capta l’amor dels ramaders pels seus animals, la vinculació dels orígens de l’ésser humà amb la carn i com el sector combat el canvi climàtic.

És una molt bona eina!  Aprofiteu-la, feu-la vostra!!!

Compartiu-la amb els vostres clients, familiars, amics…

Fem que es parli de la carn en positiu!!! El futur del boví és a les nostres mans!!!

 

VEURE CAPÍTOL 1 ‘CUIDA DE MIS VACAS’ EN AQUEST ENLLAÇ

L’amor i la passió dels ramaders pels seus animals fins a l’últim dia, el més dur de tots. L’invisible vincle entre ramaderia i turisme. Un viatge inesperat. I l’homenatge a un dels ramaders més populars i estimats, José Pinto, un autèntic fan del boví. I això és només l’inici… No t’ho pots perdre!

VEURE CAPÍTOL 2 “SALIENDO DE LA CAVERNA” EN AQUEST ENLLAÇ

“L’ésser humà, si mai hagués consumit carn, no seria un ésser humà”. Així de rotund es mostra el Catedràtic en Prehistòria Carlos Díez al començament del capítol. Un viatge als començaments de l’ésser humà, la importància de la carn en la nostra evolució, la invenció del foc i la cuina, gràcies a la sorprenent història de la seva protagonista: Maite.

VEURE CAPÍTOL 3 “EL FIN DEL MUNDO” EN AQUEST ENLLAÇ

No són poques les notícies que, portades a l’extrem, parlen de la fi dels nostres dies per culpa de la ramaderia de boví. A través del testimoni de diferents investigadors especialitzats en canvi climàtic i del testimoniatge de ramaders i veterinaris, el capítol compta AMB un punt de vista pràcticament desconegut. “Perquè la fi del món, segons des d’on es mira, també pot ser el principi.”

VEURE CAPÍTOL 4 “ANIMALES” EN AQUEST ENLLAÇ

Diuen que no hi ha exjugadors de rugbi, que sempre ets un jugador de rugbi”. I a través d’un d’ells, qui comparteix la seva passió per aquest esport amb la seva passió per les vaques i el seu treball de veterinari, descobrirem que no són dos mons tan diferents. Compartirem el final de lliga amb els nens i nenes del Ciències Club de Rugbi i coneixerem per què és tan important la carn per completar una dieta equilibrada.

VEURE CAPÍTOL 5 “DEJA QUE HABLE TU PALADAR” EN AQUEST ENLLAÇ

La Confraria del Chuletón, un grup d’amics més que coneguts per tots, és protagonista del 5è capítol de la sèrie documental Fans del Boví. Però el chuletón és només el final del camí: abans hi ha un treball d’artesà del carnisser i un esforç de les indústries càrnies per adaptar-se a un exigent consumidor. A més, descobrirem que hi ha vida més enllà del chuletón de la mà de xefs estrella Michelín i un grup de ciclistes experts en esmorzars.

Aquests episodis s’han anat llançant setmanalment, però ara els trobareu tots en https://www.fansdelvacuno.es. Amb aquesta campanya li donem la volta als missatges que han afectat la reputació de la carn en general i a la de boví en concret.

Us convidem que pugueu veure els capítols i que els pugueu compartir en les vostres xarxes socials. I a més, si us feu fans del boví, us ho agrairem.

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad