El Gremi col·labora amb La Marató de TV3, dedicada a la investigació i lluita contra el càncer

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Tal com hem publicat a la revista Tall i també hem fet públic en el bloc, el Gremi participarà amb La Marató que tindrà lloc el 16 de desembre per ajudar a recaptar diners peer a la investigació i lluita contra el càncer. Per aquest motiu, us animem a tots els agremiats a penjar la porra, i sumar-vos a l’aportació dels Carnissers i Xarcuters de Catalunya a la Marató de Tv3. Si no heu rebut el cartell o no us el podeu descarregar, si us plau envieu un mail a info@gremicarnissers.com o bé truqueu al 601317744. 

Vinga!!! Animeu-vos a participar!!! Imprimiu el cartell. Pengeu-lo i envieu-nos la foto de la vostra porra penjada. I si és possible, que es vegi el nom del establiment. Les compartirem a les xarxes socials.

BAIXAR CARTELL DE LA PORRA

Cada carnisseria agremiada que hi participa sortejarà un lot de productes entre els participants. Si voleu, l’import el podeu descomptar del total recaptat. L’import aconsellat per lot és de 20 €.

Els clients trien número i han d’anotar nom i telèfon. Cada client col·labora amb 2€ per número. El número guanyador serà el que coincideixi amb les dues darreres xifres del sorteig de l’ONCE del dia 14 de desembre de 2018.

El dia 14 o 15 ens haurieu d’enviar Whatsapp indicant l’import recaptat, per tal que puguem anar sumant i indicar la quantitat total que aportem, que se sumarà a la fem els Carnissers i Xarcuters de Catalunya. Haureu d’ingressar els diners recaptats al compte: ES86 0081 0115 9100 0169 5874. Encara que la porra no sigui completa o penseu que són pocs diners, tot suma i haureu col·laborat amb La Marató.

Aquesta iniciativa va sorgir d’un agremiat del Gremi de Girona, que la va transmetre al seu Gremi, fent difusió. Enguany serà la 18a edició d’aquesta iniciativa en què els carnissers hi participem penjant la Porra de la Marató. Ja fem la majoria d’edat d’aquesta iniciativa!

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad