Carn i Salut: El doctor Abel Mariné aportarà coneixements que t’ajudaran a ser un bon prescriptor del consum de carn

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

 

“La nostra alimentació o dieta ha de ser variada, equilibrada i suficient. En quantitat han de predominar els vegetals: hortalisses i verdures, fruita, llegums, cereals i derivats (pa, pasta) i tubercles (patates). Els aliments d’origen animal tenen un paper clau per facilitar que sigui completa. Si els nostres avantpassats haguessin estat exclusivament vegetarians… s’hauria dificultat el desenvolupament del nostre cervell”.

El doctor Abel Mariné, catedràtic emèrit de Nutrició i Bromatologia de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona, és un dels professionals més destacats del món de la nutrició, i el Gremi comptarà amb la sort de poder gaudir de la seva presència el dimecres 25 de març de 17.00 a 19.00, on podrem seguir els seus consells, convertir-nos en els millors prescriptors del consum de carn i utilitzar-los a les nostres xarxes socials.

Jornada gratuïta per a agremiats o Amics del Gremi. Places limitades que s’atorgaran per ordre d’inscripció. Podeu reservar la vostra plaça en info@gremicarnissers.com, al telèfon 93 323 40 19 o en el whatsapp 601 317 744.

La jornada amb el doctor Abel Mariné, també s’oferirà online en directe o l’enregistrament en diferit.

Comentaris

Noticies Relacionades

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad