Hamburgueses, l’àpat preferit pels nens. Una solució perfecta per a tots.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

No és cap novetat que, avui dia, un dels aliments més requerits pels nens són les hamburgueses en qualsevol de les seves variants: carn de vedella, de bou, de xai, de pollastre, de conill, de porc,  etc… És un aliment que, per la seva presentació, sabor i facilitat de consum, fa especialment feliços als nens. Però cal afegir, a més, que el consum de carn de qualitat en la dieta, tant dels nens com dels adults, ens garanteix la majoria dels nutrients per mantenir la salut física i mental. Això sí, cal posar molta atenció en el tipus d’aliment que proporcionem als nostres fills.

 

 

La carn als establiments de confiança, un aliment de qualitat

Si, com no pot ser d’una altra manera volem proporcionar una alimentació sana i equilibrada, res millor que la carn amb segell de qualitat del nostre establiment de confiança. La carn que us ofereixen es la mateixa que mengen ells i els seus fills.

Les proteïnes animals són d’alt valor biològic, a diferència de les vegetals, perquè contenen la majoria dels aminoàcids essencials. Els aminoàcids garanteixen la renovació i regeneració dels teixits del cos i estimulen el desenvolupament intel·lectual i immunològic.

Sabeu que la carn us garanteix una gran aportació de vitamines, entre elles les del grup B, que estimula la producció d’hormones, les funcions del sistema nerviós i digestió, les funcions cel·lulars, ajudant a desintoxicar l’organisme i a mantenir una bona salut mental?

GARANTIA DE QUALITAT I SEGURETAT!!!

Recorda que pots participar al nostre sorteig de Facebook. Contesta la pregunta AMB QUI COMPARTIRIES UNA HAMBURGUESA ARTESANA? i guanya un val de 50€ per comprar al teu establiment de proximitat. FES CLIC AL SORTEIG

Comentaris

Noticies Relacionades

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad