Benvolguts companys i companyes. Des del Gremi de Carnissers ens volem fer ressò de la carta que Càritas Diocesana de Barcelona ens ha fet arribar agraint la col·laboració propera que hem mantingut al llarg dels anys. Enguany Càritas fa 75 anys, un llarg recorregut que ha permès, amb l’experiència que dona la vida i els companys que portem al costat, construir un món amb més oportunitats per a tots.

Per aquest motiu, des del Gremi volem que tots els agremiats que heu fet possible aquesta col·laboració en sigueu partíceps de la carta d’agraïment, que publiquem sencera.

Gràcies a tots i totes.

Tots tenim un àngel!

D’ençà que érem menuts, hem sentit a dir que tots tenim un àngel que vetlla per nosaltres dia i nit. Aquest 2019 fa 75 anys que Càritas Diocesana de Barcelona ha volgut ser l’àngel d’aquelles persones que, per diverses circumstàncies de la vida, han perdut l’esperança. El nom d’aquest àngel no és Càritas, sinó que es diu com tu, o com tu altre…. Duu el nom de totes aquelles persones i entitats que durant aquests 75 anys ens heu ajudat a construir la Càritas que som avui

El Gremi ha fet recuperar l’esperança
El Gremi de Carnissers és un dels molts noms d’aquest àngel, ja que les més de 600 botigues que constituïu el gremi ens heu ajudat a fer que moltes persones recuperessin l’esperança al llarg d’aquests anys d’estreta col·laboració. Garantir una bona formació laboral, trobar una feina o gaudir d’una bona alimentació són elements imprescindibles perquè la persona pugui tornar a ser autònoma i recuperi l’autoestima, i gràcies al vostre suport ho hem fet possible.

El Gremi de Carnissers és un dels molts noms d’aquest àngel, ja que les més de 600 botigues que constituïu el gremi ens heu ajudat a fer que moltes persones recuperessin l’esperança al llarg d’aquests anys d’estreta col·laboració.

 

A Càritas, sabem que el veritable sentit de l’entitat és acompanyar les persones que se’ns adrecen per transformar les difícils condicions en què viuen. Acompanyar a la persona és bàsic per fer que no se senti sola i torni a creure en ella mateixa. I a partir d’aquí, les coses, a vegades, surten.

Al llarg de la història, Càritas s’ha adaptat a les necessitats socials de cada moment, donant resposta a les diferents problemàtiques i reflexionant sobre quina era la millor manera d’afrontar-les. Amb tot, la commemoració dels 75 anys de Càritas no l’hem de viure només com una rememoració del passat, sinó que l’afrontem com una mirada cap al futur i una oportunitat per sumar-hi persones que comparteixen els valors de Càritas.

En aquest futur, volem comptar amb el vostre suport i continuar sent l’àngel de les persones que diàriament truquen a la nostra porta.

Todos tenemos un ángel