“Renunciar a la carn és com un edifici al que treuen els maons. És possible que aguanti dempeus, però al final cau”

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

 

CLIQUEU EN AQUEST ENLLAÇ PER VEURE EL CAPÍTOL DE ‘FANS DEL VACUNO I AMPLIAR LA INFORMACIÓ D’AQUESTA NOTÍCIA’

“Resulta absurd haver de discutir ara la importància d’un aliment com la carn, bàsica en la nutrició dels éssers humans des de fa milions d’anys”, explica el doctor Antonio Escribano, reconegut endocrinòleg i catedràtic de nutrició esportiva. “És una moda esnob, irresponsable i perillosa, el que passa és que avui el que ven és allò que és diferent, l’estrany, i no el que dicta el sentit comú”, afegeix.

Escribano ha fet aquestes declaracions a Niusdiario on exposa clarament que deixar-se portar per les modes, té conseqüències. Des del Gremi anirem destacant el que els experts diuen sobre la carn, les seves propietats essencials i tot el que comporta el sector de la carn que, juntament amb l’agroalimentari, és el segon sector productiu de Catalunya i el quart d’Espanya.

El doctor Escribano és tambié protagonista d’un dels capítuls de Fans del Vacuno. “La carn és essencial per al nostre organisme per diversos motius. Proteïnes d’alt valor biològic, vitamina B12 -la carn és la font de la nostra vitamina B12-, fòsfor, ferro, seleni i zinc. Si nosaltres treiem tota l’aportació anterior, és com un edifici al qual li estan prenent els maons. És possible que aguanti… però al final cau. Nosaltres no hem fet la biologia. La biologia és aquí i anar contra alguna cosa que té milions d’anys és assumir una responsabilitat que va contra l’estructura biològica dels mamífers omnívors, que som nosaltres”.

La sÈrie Fans del Vacuno, la teniu disponible en aquest enllaç.

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad