El Gremi de Carnissers, Xarcuters i Aviram de Barcelona i Comarques continua amb la seva campanya de comunicació. Les emissoras Cadena Cope Cataluña y Andorra, Cadena 100 i Rock FM, faran difusió durant els mesos de juny i juliol dels missatges de retrobaments amb amics i família al voltant de la carn. “La Barbacoa Perfecta. És temps de retrobaments. És temps de barbacoes”, acompanyarà tots els missatges promocionals juntament amb continguts especials fent èmfasis en la paper destacat de la carn com a part indispensable d’una dieta equilibrada com la Dieta Mediterrània.

A més, també hem dissenyat una campanya amb cartells perquè podeu posar-los als vostres comerços amb una marcada idea de positivisme. El vídeo amb què acompanyem la proposta ja el teniu disponible online. Si sou agremiats heu rebut un correu electrònic per tal que us baixeu cadascuna de les peces en alta definició. Si no sou encara agremiats. a què espereu? Gaudireu de tos els avantatges de les campanyes corporatives del Gremi. Envieu un mail a info@gremicarnissers.com o bé truqueu al 601 317 744.

També hem iniciat una col·laboració de mencions a Onda Cero, dintre dels programes La Ciutat, La Bruixola i Ona Esportiva vespre, durant els mesos de juny, juliol, setembre i octubre. Aquesta acció s’acompanya amb el patrocini de la nova secció Quin Tall que es farà cada tercer dijous de mes al programa La Ciutat, on explicarem els avantatges d’una vida saludable amb les carns de qualitat.

Els propers programes seran:

  • 16 de juliol: Entre les 13 i 14h
  • 17 de setembre: Entre les 13 i 14h
  • 15 d’octubre: Entre les 13 i 14h

 

 

 

 

 

CADENA COPE

 

ROCK FM

 

CADENA 100

 

 

ONDA CERO