El Gremi informa: Com garantir el desplaçament dels treballadors de nostre sector

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

 

Davant de la possibilitat de control de la mobilitat de les persones del nostre sector per part dels cossos i forces de seguretat, dintre de les mesures de control relatives a l’Estat d’Alarma decretat per la llei 463/2020, us informem que els treballadors del nostre gremi són SUBMINISTRADORS DE SERVEIS BÀSICS que treballen en establiments d’alimentació i per aquest motiu tenen necessitat de desplaçament.

Per evitar inconvenients, hem preparat la següent informació:

PER TREBALLADORS 

Per poder demostrar que són treballadors d’un servei bàsic, hem preparat un document que l’empresari haurà d’omplir amb les dades del treballador/a. Aquest document s’ha de portar a sobre, juntament amb una NÒMINA.

Si no t’hem enviat el document acreditatiu, si us plau contacteu amb info@gremicarnissers.com o al 601 317 744.

 

‘AUTÒNOMS 

En aquest cas, des del Gremi us recomanem que porteu un REBUT D’AUTÒNOMS acompanyat d’algun document que demostri que sou titulars d’un establiment de venda d’aliments, per exemple un albarà d’entrega de producte  

Des del Gremi, estem reforçant tots els comunicats també fent difusió per Whatsapp, un mitjà molt útil i ràpid, imprescindible en aquests moments. 

Si no  rebeu la informació per Whatsapp contacteu amb nosaltres al 601 317 744.

 

 

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad