Premi a la Iniciativa Col·lectiva dins de la subcategoria Sectorial al Gremi d’Empresaris Carnissers i Xarcuters de Barcelona i Província, per la “1a edició de la fira iMeat a Barcelona”.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

 

El Gremi de Carnissers, Xarcuters i Aviram de Barcelona i Província ha estat guardonat amb el Premi a la Iniciativa Col·lectiva Sectorial per la 1a edició de la Fira iMeat a Barcelona, dins de la 19a edició dels Premis Nacionals de Comerç de la Generalitat de Catalunya i dels Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris de la Generalitat de Catalunya.

“Podria ser un conte o una faula que revela les claus de l’entusiasme, el coratge i la perseverança, però no ho és…. Senzillament és un somni que es va fer realitat.
Vet aquí un Gremi que treballava constantment per oferir el millor servei als seus agremiats i agremiades.

Els membres del Gremi són autònoms i petites empreses, del comerç detallista de la carn, que cada dia aixequen la persiana amb il·lusió i coratge per tirar endavant els seus negocis, i esperen l’arribada dels seus clients amb el millor dels somriures, una atenció personalitzada i molt familiar i un producte excel·lent: LA BONA CARN!!…”

Així comença la memòria de la presentació  a la candidatura dels Premis, un relat en format de conte que transmet la il·lusió i l’energia d’un sector viu i dinàmic. Podeu llegir-la en aquest enllaç.

Els premis tenen com a objectiu distingir les persones físiques o jurídiques que hagin destacat per la seva iniciativa comercial i que, per la seva trajectòria, grau d’innovació i d’adaptabilitat, contribueixen de manera més rellevant al prestigi del comerç, particularment del comerç urbà de proximitat. En aquest sentit, la iniciativa impulsada pel Gremi, la fira iMeat, ha estat considerada per la Generalitat com a “exemple de millora de posicionament de les empreses i d’aportació de valor i de prestigi al sector”. L’atorgament del premi ha estat publicat amb data 23 d’octubre i la resolució la podeu veure en aquest enllaç. El seu lliurament es farà en un acte públic que se celebrarà properament al Palau de la Generalitat de Catalunya.

Iniciativa innovadora

iMeat és l’única cita del món professional de la carn a Espanya. La primera edició es va organitzar al febrer de 2018. L’objectiu de la fira és posar en contacte els professionals del sector minorista i detallistes amb els proveïdors especialitzats per contribuir a la innovació i l’ampliació de l’oferta del sector carni al consumidor.  El Gremi de Carnissers, Xarcuters i Aviram de Barcelona i Província  ha estat limpulsor d’aquesta fira que ha celebrat la seva segona edició els 6 i 7 d’octubre de 2019, consolidant la iniciativa gràcies a l’increment de suports institucionals i d’ expositors.

 

Comentaris

Noticies Relacionades

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad