Menjar carn de forma equilibrada ens va bé

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Sabíeu que les proteïnes estan formades per 20 aminoàcids i que 9 d’ells no se sintetitzen pel cos humà? És a dir que únicament les podem obtenir de la dieta. Les proteïnes de major valor biològic són les d‘origen animal (carn, ou, peix i lactis). Per això és important consumir aquests aliments de manera adequada per obtenir els nutrients necessaris i mantenir una salut òptima. La carn proporciona tots els aminoàcids essencials per al desenvolupament d’el teixit humà.

Segons la guia de la Societat Espanyola de Metges d’atenció Primària “Importància de la carn de boví en l’alimentació dels espanyols”, “una ingesta adequada de carn en combinació amb altres grups d’aliments suposa un benefici fisiològic per a l’ésser humà i els permet obtenir importants micronutrients com el ferro, la vitamina B12, el magnesi, el fòsfor i el zinc”.

Tot i que en l’actualitat, el consum de carn és controvertit, tot consum excessiu de qualsevol grup d’aliment és perjudicial, perquè no estaríem ingerint una dieta equilibrada.

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad