Campanya corporativa del Gremi per celebrar el Dia de l’Hamburguesa. Participa!!!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

 

Des del Gremi de Carnissers, Xarcuters i Aviram hem coordinat una campanya de comunicació en ràdio (Cadena 100, Europa FM i Ràdio Flaixbac – Grup Flaix) i una altra a les xarxes socials (amb un concurs a facebook i diversos continguts a la web) que s’engegarà en els propers dies.

Aquesta campanya es combina amb una sèrie d’elements visuals comuns a tots els establiments. Cal que tots vosaltres us sumeu a la campanya i us imprimiu aquests materials i decoreu els vostres establiments i compartiu en les vostres xarxes els continguts que publicarem  per tal de donar més força a la campanya del Dia Internacional de l’Hamburguesa. Si no podeu imprimir-vos-els, el Gremi us ho pot fer. Heu de posar-vos en contacte a través del correu info@gremicarnissers.com o bé trucar al mòbil i whatsAPP 601 317 744.

Per tal de poder-vos adherir a la campanya i tenir els materials, RECORDEU QUE us heu d’adreçar a info@gremicarnissers.com o bé truqueu al mòbil i whatsAPP 601 317 744

Què heu de fer amb els elements visuals

  • Cal que estiguin ubicats a tots els establiments del 18 al 28 de maig.
  • Tal sols heu de descarregar-vos cada imatge en CASTELLÀ o CATALÀ a través d’un link o pdf que us facilitaran des del Gremi. Us heu d’adreçar a info@gremicarnissers.com o bé truqueu al mòbil i whatsAPP 601 317 744

Què hem dissenyat:

CARTELLS PER PENJAR:

Hi ha tres models de cartells en DIN3. Cada cartell disposa d’un mateix missatge (Hamburgueses artesanes) i un altre de diferent. CAL QUE IMPRIMIU ELS TRES MODELS. Podeu escollir en CATALÀ i CASTELLÀ.

1.- Cal imprimir les dues cares en UN MATEIX DOCUMENT de 350 grams.

2.- Retalleu amb les tissores per la LÍNIA DE PUNTS.

3.- Passeu un cordill pel punt que teniu en la imatge i pengeu el document del sostre.

CATALÀ

 

 

 

CASTELLANO

 

 

 

 

OPCIÓ IMPRESSIÓ DELS CARTELLS A TRAVÉS DEL GREMI (ATENCIÓ: fins el 7 de maig, opció d’impressió a través del Gremi, tancada):

Us donem l’òpció de què el Gremi us imprimeixi els cartells per penjar, en lloc de fer-ho vosaltres mateixos. Aquest són els preus:

  • Preu de la impressió de cada cartell (dues cares): 1,95€ IVA inclòs c/u
  • Preu del transport: 5,50€ IVA inclòs (total)

PÒSTER:

Hi ha dos models de pòster: en DIN3 i en DINA4, cadascú en CATALÀ I EN CASTELLÀ. Recordeu que el pòster us ha vingut encartat en la revista TALL però si en voleu més, us ho haureu d’imprimir.

DINA3

 

DINA4

 

ROLLUP 

80X200

100X200

 

DAVANTAL

Hi ha un únic model. Si voleu davantals, la data MÀXIMA DE COMANDA és el DIVENDRES 10 DE MAIG (comandes tancades). Les comandes les heu d’adreçar a:

info@gremicarnissers.com o bé truqueu al mòbil i whatsAPP 601 317 744

Els preus són els següents:

  • Preu unitari: 6,50€ (IVA inclòs)
  • Preu del transport: 5,50€ (IVA inclòs)

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad