El saló Intercarn, dintre d’Alimentària, se celebrarà al maig de 2021, amb l’acord de tot el sector

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

 

La propera edició d’Alimentària, el saló d’alimentació, begudes i foodservice més important d’Espanya i un dels més destacats d’Europa, tindrà lloc del 17 al 20 de maig de 2021. Fira de Barcelona ha consensuat amb el sector les noves dates de l’esdeveniment, donant resposta així a la petició de les principals empreses i associacions de la indústria i amb l’objectiu de celebrar-lo l’any vinent amb la màxima participació i internacionalitat possible.

Dintre d’Alimentaria, Intercarn és un dels salons motors. Mostra la potència i la vocació exportadora del sector carni, el primer de la indústria agroalimentària per facturació amb més de 8.400 milions d’euros i el 32% del total del sector carni espanyol.

Algunes dades interessants del sector alimentari:

  • La indústria alimentària és la principal indústria d’Europa. A Espanya ocupa el 4t lloc.
  • Per al Govern d’Espanya es tracta d’un sector estratègic que treballa amb els estàndards de qualitat més alts per a tenir un producte de qualitat, sa i segur.
  • El Govern, a través d’Aliments d’Espanya, vol posar en valor la indústria, que connecta amb el consumidor, que determina els productes que vol consumir. Perquè tot el que es valora i es coneix, no es malgasta.
  • La indústria alimentària, on s’hi troba la càrnia, ha facturat 116.000 milions de €, prop d’un 3% del PIB.
  • Està formada per 31.300 empreses, una gran majoria pimes, amb prop de 500.000 treballadors que depenen.

 

 

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad