Sabeu  que si feu productes elaborats  ESTEU OBLIGATS A TENIR LES FITXES TÈCNIQUES DE CADA PRODUCTE??

Dilluns 27 de maig de 16:00 a 19:00 tindrà lloc el curs LES FITXES TÈCNIQUES i ETIQUETAGE impartit per la Marta Quintana, advocada especialitzada en dret alimentari  (l’any passat ja va fer curs al gremi i la seva manera d’explicar-ho, molt entenedora i participativa, va agradar molt als assistents).

L’objectiu del curs és poder oferir als vostres clients la informació que ens puguin requerir amb seguretat i complir amb la legislació. Serà un pas més per diferenciar la nostra empresa i incrementar el nostre valor afegir i evitar possibles sancions.

  • Preu del curs presencial: 70€
  • El curs és bonificable per la Fundació Tripartita
  • Places limitades que s’atorgaran per ordre d’inscripció

Recordeu que tenim al vostre abast l’oferta de cursos online amb les gravacions fetes l’any passat: podreu formar-vos en qualsevol moment i en qualsevol lloc amb connexió a internet! Mireu en aquest link tot el ventall de cursos amb els quals podreu tenir la formació per ampliar els vostres negocis.

INFORMACIÓ IMPORTANT:

Les persones no agremiades, tenen un increment de 20€ sobre el preu de referència, tant pel que fa al curs presencial com online. Per a més informació, contacteu amb info@gremicarnissers.com