La fira iMeat® Espanya 2019. Un èxit que tornarem a repetir els dies 6 i 7 d’octubre. T’hi esperem!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

 

Els propers 6 i 7 d’octubre tornarem a celebrar la fira iMeat® Espanya, una cita d’especial interès per al sector carnisser, xarcuter i aviram minorista. Aquesta segona edició està despertant molt d’interès i es preveu superar els més de 3.000 visitants professionals (tots detallistes) del sector del passat 2018. La cita és una gran oportunitat per estendre ponts amb nous clients i buscar noves oportunitats dintre del món carni de cara al sector professional, per una banda, i per l’altra també és un repte per als visitants: saber què es cou en el sector.

A banda de les activitats dintre de cada expositor, també comptarem amb tallers especials. Si vols tenir presència a la fira més important del sector detallista carni a Espanya, no ho dubtis. Posa’t en contacte amb Impacta Group, l’empresa comercialitzadora de la fira, a través del mail info@impactagroup.es o bé trucant al telèfon 678 967 349.

Expositors! Visitants! Heu d’estar-hi!!!

Mireu els nostres vídeos.

 

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad