Gaudeix d’un ajut de 5.700€ per a la contractació de personal

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

 

 

Al Gremi treballem per oferir-vos més avantatges i serveis i per això hem signat un acord de col·laboració per gaudir de les Beques Mercabarna  destinades al sector detallista alimentari.

En què consisteixen aquestes beques? Qualsevol establiment agremiat, situat al carrer o dins d’un mercat municipal, pot demanar aquest ajut a la contractació per un valor de 5.700€.

Condicions:

Afavorir la contractació, durant 6 mesos, d’un menor de 30 anys en situació d’atur, que hagin superat els cursos ocupacionals relacionats amb l’ofici  que imparteix Mercabarna o altres centres públics: carnisseria, especejament, comerç….

Per a més informació, contacteu amb el Gremi a info@gremicarnissers.com o al 601 317 744 / 933 234 019

 

 

El president del Gremi, Xavier Gallifa, va estar present en la signatura de l’acord, juntament amb la resta de gremis que participen en l’acord, la Sra Montserrat Ballarín regidora de Comerç, Mercats, Règim Intern i Hisenda de l’Ajuntament de Barcelona i presidenta de Mercabarna, el Sr. Josep Tejedo Director General de Mercabarna i el Sr Carmel Mòdol Director General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del DARP  Generalitat de Catalunya.

 

Per poder participar en aquestes beques heu de ser establiment agremiat. Recordeu que els establiments agremiats us donen garantia de qualitat gràcies al nostre segell, que implica:

  • Compromís, que els productes són de la màxima qualitat.
  • Reconeixement dels professionals en l’ofici.
  • Garantia de pertinença a un sector de més de 2.000 anys d’història a la ciutat.

Comentaris

Noticies Relacionades

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad