Els pagaments amb targeta sense necessitat d’introduir el PIN s’amplien fins als 50€. Mireu el que ens ofereix Banc Sabadell!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Ja sabeu que, des d’aquesta setmana les entitats financeres han acordat ampliar el límit del pagament contactless sense PIN, de 20€ a 50€. L’objectiu és que els vostres clients evitin de tocar el terminal TPV. Aquest canvi s’està aplicant des del 30 de març de manera progressiva i serà vigent mentre es mantinguin les mesures extraordinàries aplicades pel Covid-19. Per tant es tracta d’una mesura temporal.

El Gremi treballa amb el Banc Sabadell que, a banda d’aquesta solució per evitar contagis al vostre establiment, també ens proporciona altres solucions per facilitar als clients alternatives al cobrament físicament. Quines són aquestes solucions?

Solució  al cobrament en metàl·lic:

-TPV convencional amb tecnologia GPRS. El dispositiu més habitual que teniu a tots els establiments. En aquest cas si el client vol cobrar a casa del client hauria de conèixer si el seu TPV disposa d’aquesta tecnologia. Habitualment si el client no indica el contrari és el que per defecte es sol·licita per part de l’oficina.

-TPV Mòbil. Sense tíquet físic. Aquesta és una solució en la que el dispositiu/TPV és més petit. L’establiment ha descarregar-se una App (TPV Movil Sabadell Phone) ja sigui per Android ó IOS, i ha de sincronitzar-ho amb el seu smartphone ó Iphone.  Aquesta solució  permet que el comerç pugui fer la transacció sense el lliurament físic del ticket de compra i amb la possibilitat d’enviar-ho per correu electrònic.

-Phone & Sell sms/email. Aquesta alternativa permet que el comerç pugui enviar un link aprofitant l’enviament d’un missatge sms ó email al client que els hi ha de pagar, i en el que prèviament informarem de les dades necessàries per a que pugui elviar-li aquesta comunicació i realitzar el pagament.

En aquest sistema, si el client és usuari de BIZUM  també podrà pagar, tenint com alternatives pagament amb targetes ó Bizum.

Aquesta opció de pagament és més àgil al no requerir cap subministrament de dispositiu/TPV, doncs, només caldrà que tingui una connexió a internet per confeccionar les ordres de pagament i les claus que per part del Servei Tècnic li seran enviades mitjançant correu electrònic, prèvia petició del servei per part de la seva oficina.

Recordeu que: des de les oficines Banc Sabadell us podran ajudar i a, distància, també.

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad