El Gremi dona suport al manifest unitari a favor d’ampliar mesures econòmiques per ajudar al petit comerç

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

 

El Gremi de Carnisssers, Xarcuters i Aviram de Barcelona i Comarques dona suport al manifest unitari del comerç català impulsat pel Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya per demanar mesures per pal·liar la situació d’urgència que pateix el sector. El document insta al Govern central a ampliar les mesures econòmiques anunciades per tal de donar liquiditat al comerç. Algunes d’aquestes mesures són les que la patronal va traslladar a la Generalitat per poder mantenir la viabilitat del comerç de Catalunya.

El Gremi reforça les paraules del president de PIMEComerç – una de les entitats signats-, Àlex Goñi, reconeixent que “l’impacte de la crisi sanitària és el més negatiu que hagi pogut viure el sector en molts anys” i assegura que “els petits comerços són els que estan menys preparats per afrontar aquesta situació”. I afegeix, “si la situació s’allarga anirà malament per a molts comerciants. A mesura que passin els dies, la progressió de mort de botigues anirà en augment”.

En aquest sentit, el president de la patronal alerta al Govern espanyol que “l’única forma d’ajudar al comerç ara, de forma directa, ràpida i fàcil, és mitjançant la suspensió dels impostos” ja que “el Govern espanyol no ha fet res econòmicament pel petit comerç”. La patronal avisa que les mesures preses fins ara només fan que “engreixar la bossa dels ERTO i de personal a l’atur”.

Comentaris

Noticies Relacionades

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad