El consum de carn a Espanya és l’adequat per a una dieta equilibrada i saludable

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

El Gremi de Carnissers, Xarcuters i Aviram de Barcelona sempre atent a l’actualitat del món de la carn us vol traslladar aquest article publicat per Cdecomunicación, on queda evident gràcies a un estudi elaborat per una prestigiós consorci que el consum de carn a Espanya es correspon amb el d’una alimentació saludable.

Aquest és el principal resultat de l’estudi “Unprocessed Red Meat and Processed Meat Consumption: Dietary Guideline Recommendations from the nutritional recommendations (NutriRECS) Consortium”, publicat en “Annals of Internal Medicine”, una de les publicacions més prestigioses i citades en el camp de la medicina.

A Espanya el consum mitjà d’adapta perfectament a les recomanacions d’entre 2 i 4 ingestes de carn a la setmana, ja que es consumeixen aproximadament 50 g/dia de carn i al voltant de 35 g/dia de productes carnis, segons les dades oficials del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, una ingesta moderada i molt allunyada dels nivells de consum de carn vermella i productes carnis que la pròpia Organització Mundial de la Salut (OMS-IARC) considera com un “consum alt” i desaconsellat.

L’estudi, que ha estat dut a terme pel Consorci de Recomanacions NutriRECS, que integra un grup d’experts canadencs, espanyols i polonesos, inclou quatre revisions de 105 estudis diferents.

Cliqueu aquí per ampliar la informació.

 

 

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad