Cuidem-nos! Aturar-ho està a les nostres mans

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

 

 

 

El Gremi de Carnissers, Xarcuters i Aviram fa aquestes recomanacions per als seus agremiats.

 

1.- Faciliteu els processos de compra, programeu horaris de recollida i lliurament a domicili.  Per tal d’evitar fer cues dintre i fora dels establiments, us aconsellem que recomaneu a la vostra clientela que faci les compres a través del vostre whatsapp o telèfon. Incorporeu l’avís d’aquests serveis de forma visible al vostre establiment.

2.- Mantingueu la distància de seguretat dintre i fora dels establiments.  Recomanem seguir el protocol de l’OMS (Organització Mundial de la Salut) i mantenir la distància de seguretat d’un metre com a mínim entre persones, tant dins com fora de l’establiment. Decidiu vosaltres quin és el nombre de clients, convenient per garantir la distància de seguretat, que poden ser dintre dels  vostres establiments. Recomanem, per donar sensació de control de seguretat, fer visibles aquests missatges a l’establiment.

3.- Rentar-se les mans amb sabó després de manipular aliments, de tocar diners o targetes de pagament. Eviteu el contacte directe, quan lliureu la compra al client i rebeu el pagament (per exemple deixar els diners o targeta en un recipient, no donar-ho en mà). Si toqueu els diners o feu servir datàfon, procureu de portar guants d’un sol ús, canviant-los contínuament o d’anar desinfectant les vostres mans i el mateix datàfon.

 

EL GREMI APEL·LA A LA RESPONSABILITAT DE CARNISSERS I CLIENTS PER MANTENIR LA SEGURETAT DE TOTS

• Telèfon: 933 234 019
• Mòbil: 601 317 744
• info@gremicarnissers.com

 

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad