Carn de vedella, el magatzem de la vitamina B12

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Després del confinament, tots necessitem sol. Amb les barbacoes a l’aire lliure ens beneficiem de la llum i els rajos de sol però també dels aliments. Ens aprofitem de les seves vitamines i minerals. La seva carència molt tenir conseqüències molt importants al nostre organisme. La carn de vedella és un del productes que més vitamina B12 ens aporta per controlar la nostra immunitat i fins i tot per evitar algunes malalties neurogeneratives.

 

La vitamina B12 és denominada també, cobalamina, i és necessària en el sistema nerviós central per a la formació i manteniment de la mielina, la capa protectora de les neurones; contribueix a la formació de l’ADN i l’ARN; ens ajuda a formar els glòbuls vermells i per a les embarassades, és imprescindible per evitar danys en el desenvolupament neuronal del nadó. Hem de tenir present que la vitamina B12, no la produeix el nostre cos… per tant l’únic camí és ingerir-la, sobretot, de la carn de vedella.

Si voleu saber més sobre la vitamina B12, us aconsellem aquest vídeo. I si voleu ampliar la informació sobre les aportacions de la carn de vedella al nostre organisme, teniu més informació en aquest enllaç.

La carn de vedella és  perfecta per a una barbacoa. Un bon entrecot amb bona companyia és la millor opció per compartir l’estiu. Mireu el nostre vídeo i compartiu-lo! També podeu compartir el vídeo de Provacuno, la interprofessional de la carn de boví.

 

Recordeu que els establiments agremiats us donen garantia de qualitat gràcies al nostre segell, que implica:

  • Compromís, que els productes són de la màxima qualitat.
  • Reconeixement dels professionals en l’ofici.
  • Garantia de pertinença a un sector de més de 2.000 anys d’història a la ciutat.

 

 

Comentaris

Noticies Relacionades

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad