Oferta formativa del Gremi. Innova, incrementa les teves vendes i creix amb nosaltres!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

El Gremi  t’ofereix la possibilitat d’ampliar i perfeccionar els teus coneixements i el dels treballadors/es de  l’ofici. Per vendre més, és necessari saber què vol el nostre client i, fins i tot, poder-nos avançar i oferir-li tot un nou ventall de possibilitats. El catàleg de cursos online del Gremi és la fórmula ideal per fer compatible la formació amb les agenda sobrecarregades de determinades èpoques de l’any, el que permet no només que els alumnes aprenguin còmodament des del lloc on es trobin sense haver de desplaçar-se, sinó que motiva a continuar aprenent. Els alumnes seran capaços de preparar elaborats de diferents tipologies amb la finalitat d’arribar a més públic i, per tant, d’incrementar les vendes.

Els cursos online SÓN LES GRAVACIONS DELS CURSOS FETS AL GREMI DE CARNISSERS (no són documents en pdf o word) i estan impartits per professionals amb anys d’experiència en el sector i reconeguts internacionalment. Podeu trobar el curs més adequat al vostre establiment o bé aquell que millor s’adapti a les vostres vendes.

El preu per a agremiats o amics del Gremi és de 67,50€ (cal que demaneu al vostre codi descompte a info@gremicarnissers.com o al 601 317 744).

Catàleg online:

 

Curs Nous Sabores i Colors, setembre 2020, Yolanda i Cinta Casternado Una nova proposta formativa que consisteix a revaloritzar i aprofitar les peces de vedella, pollastre, porc, xai o poltre que tenen menys sortida en aquesta època. En aquest vídeo pots veure un resum de les peces que es van treballar, presencialment, i amb totes les mesures de seguretat. Ara pots tenir l’opció de veure’l online!

 

Per sol·licitar aquest curs segueix les instruccions dels enllaços o bé escriu un mail a  info@gremicarnissers.com  o truca al whatsAPP i mòbil 601 317 744


Curs de elaborats de Nadal 2019, de Yolanda i Cinta Casternado: Noves propostes de carn, senzilles d’elabora, però amb una presentació molt innovadora: carrot cake, tarta Charlotte o Panettone, elaborats amb pasta de hojardre i molt més!!! En aquest ENLLAÇ pots veure les imatges dels elaborats que aprendràs en aquest curs.

Per sol·licitar aquest curs segueix les instruccions dels enllaços o bé escriu u mail a  info@gremicarnissers.com  o truca al whatsAPP i mòbil 601 317 744.


Curs d’Elaboració d’Hamburgueses i Roll Meats, per Cinta i Yolanda Casternado: Curs dividit en dos vídeos formatius on ampliareu les diferents fórmules per elaborar hamburgueses i descobrir noves combinacions, autèntiques i originals. En aquest ENLLAÇ pots veure les imatges dels elaborats que aprendràs en aquest curs.


Curs de la Carnisseria al Forn, per Mònica Adell: En aquest curs us oferim propostes ben senzilles i interessants amb elaborats  que els vostres clients agrairan i valoraran ja que només les hauran d’introduir al forn. En aquest ENLLAÇ podràs veure imatge dels elaborats que aprendràs a fer.


Curs Fusió Carnisseria i Pastisseria, per Manuel Santos: El mestre Manuel Santos (de Sevilla) presenta tocs de decoració en elaborats carnis, que ens ajudaran a vendre més i que ens donaran un punto diferencial i d’elegància a la nostra vitrina. En aquest ENLLAÇ pots veure les imatges dels elaborats que aprendràs en aquest curs.


Curs d’Elaboracions de Primavera – Sant Jordi, Cinta i Yolanda Casternado: Elaborats de Primavera i  especial Sant Jordi. Per A aquesta estació del any i una diada tan especial com Sant Jordi omple la teva vitrina de roses, altres flors i elaborats carnis molt innovadors que enamoraran els teus clients. En aquest ENLLAÇ pots veure les imatges dels elaborats que aprendràs en aquest curs.


Curs Especial d’Innovació en Barbacoes, per Cinta i Yolanda Casternado: Us oferiran propostes molt innovadores, per presentar i per gaudir, de barbacoes molt especials amb formes, aromes i sabors que no deixaran indiferent als vostres clients. En aquest ENLLAÇ pots veure les imatges dels elaborats que aprendràs en aquest curs.


Curs de Presentació de Safates de Formatge i Embotits, per Olga Arrollo: Diferents propostes i consells de presentació de safates d’embotits, formatges i patés que lluiran a les taules i seran les estrelles de qualsevol celebració i que faran gaudir als vostres clients i als seus convidats. Mira el que aprendràs a fer en aquest curs, clicant en aquest ENLLAÇ.


Curs de Cuina per a Carnisseries, per Teresa Olivella: Sigues tu el xef dels teus clients. No tinguis por a preparar elaborats originals. Dona el pas i ofereix els teus productes propis. Et facilitarem les claus de com fer-ho. Mira el que aprendràs a fer en aquest curs, clicant en aquest ENLLAÇ


Curs d’Iniciació a l’Elaboració Innovadora, per Cinta i Yolanda Castenado: La innovació al vostre establiment i als elaborats us permetrà incrementar la rendibilitat del negoci, tot oferint noves presentacions que captin l’atenció dels clients i que permetrà diferenciar-vos de la competència. En aquest ENLLAÇ pots veure les imatges dels elaborats que aprendràs en aquest curs.


Curs d’Elaboració de Patés, Micuit i Carn freda (fiambre), per Ana Paris: Us presentem un curs amb indicacions de les elaboracions de patés micuits i fiambres artesans i amb una presentació excel·lent i innovadora. Mira el que aprendràs a fer en aquest curs, clicant en aquest ENLLAÇ


Curs Nadal a les Carnisseries, per  Mònica Adell:  El curs ens presentarà elaborats especialment dedicats per a l’època nadalenca. Es planteja com una proposta formativa de continuïtat del curs De la Carnisseria al Forn. En aquest ENLLAÇ pots veure les imatges dels elaborats que aprendràs en aquest curs.


Curs de Canapés i altres Delicatessen, per Albert Fusté: Els clients valoren cada cop més tot allò que els signifiqui estalvi de temps amb productes excel·lents per a celebracions especials. Us donarem idees perquè les pugueu oferir als vostres clients i llueixin a les seves taules. En aquest ENLLAÇ pots veure les imatges dels elaborats que aprendràs en aquest curs.


Curs d’Elaborats de Nadal: Farcits d’Aus i Conill, per Ana Paris: Innovació i elegància que faran lluir els vostres mostradors en unes dates tan significatives. Amb una bona previsió de comandes i organització, podreu donar servei de valor afegit al negoci. Mireu aquest ENLLAÇ i sabreu el que no us podeu perdre.


Curs de Farcits Innovadors, per Cinta i Yolanda Casternado: Tradició i innovació que, amb una bona combinació d’ingredients, ofereixen farcits molt saborosos i visualment atractius, que despertaran l’interès dels clients. Mireu quins elaborats més originals en l’ENLLAÇ aquest vídeo.


Curs de Cuina: Croquetes, Canelons i Moussaka, per Teresa Olivella: Un curs més que interessant per poder oferir un servei de valor afegit per al vostre client. Què millor que oferir un producte de qualitat i casolà! Mireu quins productes més bons en aquest ENLLAÇ.


Curs d’Iniciació a l’Elaboració amb Aus i Conill, per Ana Paris: Aquest curs es caracteritza per l’elaboració amb aus i conill, detalls i quantitat de possibles elaborats que es poden vendre al vostre establiment. Mira el que aprendràs a fer en aquest curs, clicant en aquest ENLLAÇ


Curs Elaborats de Yolanda i Cinta Casternado: Fes els teus elaborats  amb el curs online al mateix temps que veus el video. Anima’t a preparar l’elaborats! Anirem indicant pas a pas en temps real cadascun dels elaborats. En aquest ENLLAÇ pots veure les imatges dels elaborats que aprendràs en aquest curs.


Nou Curs Elaborats II de Yolanda i Cinta Casternado: La innovació no s’atura i nosaltres hem d’estar preparats per a les noves tendències. Si et van agradar les idees originals del curs d’elaborats que van oferir la Yolanda i la Cinta Casternado, ara ja passem a un altre nivell. En aquest ENLLAÇ pots veure les imatges dels elaborats que aprendràs en aquest curs.


Nous elaborats de temporada de Pagani Chef, en col·laboració amb Fer, de CARNEZERIA BUEN CHENTAR:  Nous elaborats de temporada. Empanats, sabors de pans, pintxos i broquetes, barbacoes, rubs i porchettes… amb els nous productes Pagani Chef per als vostres elaborats carnis. Per sol·licitar aquest curs és necessari que us poseu en contacte amb el Gremi pequè us pugui facilitar un codi especial a  info@gremicarnissers.com  o bé trucant o enviant un whatsAPP al mòbil 601 317 744.


 

 

Comentaris

Noticies Relacionades

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad