Els sempre revolucionaris germans Roca han plasmat la seva força en un aposta que està funcionant a Barcelona. Es tracta d’un concepte d’alta cuina en un dels millors hotels de Barcelona, l’hotel OMM. El format de cuina es diu Roca Bar on tots els plats són d’inspiració ‘rocambolesca’.

I la carn de qualitat forma part de la inspiració dels xefs. “La gent s’interessa cada cop més pel que menja i com ho menja i això també passa quan parlem de carn” va explicar en Joan Roca d’El Celler de Can Roca en una entrevista a la revista Tall del Gremi de Carnisser. “La carn és bàsica en la nostra alimentació. El consumidor s’interessa cada cop més per allò que consumeix. A casa nostra hem cuinat la carn de moltes maneres, fent conviure la tradició amb la modernitat, buscant treure el màxim profit de la carn: tan pel sabor com per la textura.” Joan Roca destacava la feina de les carnisseries per “buscar noves fórmules d’oferir els productes als seus clients amb innovació i qualitat”.

Per veure l’entrevista sencera en aquest link https://www.gremicarnissers.com/revista-tall/

Entre els plats més suculents que ofereixen a Roca Bar, destaquem l’hamburguesa de bou cebón al plat. Una exquisidesa culinària a l’abast de tothom.

Segur que el teu carnisser de confiança et pot recomanar carns ecològiques o d’altres varietats perquè puguis emportar-te a casa les millors hamburgueses per gaudir d’unes sabors molt agradables.