La Generalitat convoca els Premis Nacionals de Comerç i els Premis als Establiments Centenaris

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

 

Us informem que s’han convocat els Premis Nacionals de Comerç de la Generalitat de Catalunya i els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris. Aquests guardons tenen com a objectiu donar reconeixement a les actuacions o establiments comercials que han destacat per la seva trajectòria, innovació i contribució al prestigi del comerç. D’altra banda, també es donarà un tractament diferenciat amb els premis als establiments comercials amb més de cent i cent cinquanta anys d’antiguitat, atès que el seu objectiu específic és el reconeixement d’una trajectòria de servei i atenció al públic, mitjançant l’adaptació contínua a l’evolució de les necessitats de la ciutadania. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 5 de juliol de 2019. Teniu toda la informació en aquest ENLLAÇ.

Amb els Premis Nacionals de Comerç es distingeixen les persones físiques o jurídiques amb establiment operatiu a Catalunya que hagin destacat per la seva iniciativa comercial i que contribueixen de manera més rellevant al prestigi del comerç (particularment del comerç urbà de proximitat).

S’estableixen 4 categories:

  • Premi Nacional de Comerç, dotat amb 10.000 euros (només hi poden optar les candidatures que s’han presentat per alguna de les categories de les dues categories que es nomenen a continguació: Iniciativa Empresarial o Iniciativa Col·lectiva Territorials i Sectorial)
  • Premi a la Iniciativa Empresarial (candidats: persones físiques o jurídiques)
  • Premi a la Iniciativa Col•lectiva Territorial i Premi a la Iniciativa Col·lectiva Sectorial (candidats: entitats territorials de comerç i de serveis // centrals de compres, associacions, federacions i gremis sectorials de comerç i de serveis)
  • Premi a la Gestió Pública en l’àmbit del sector comercial (candidats: ajuntaments i d’altres ens públics)

Pel que fa als Premis als Establiments Centenaris de la Generalitat de Catalunya, el seu objectiu és distingir els establiments i Mercats Municipals en actiu que al llarg de més de cent anys han ofert un servei de qualitat i personalitzat als seus clients.

S’estableixen 2 categories:
• Per als establiments de cent o més anys d’antiguitat
• Per aquells establiments que acreditin cent cinquanta o més anys d’història

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad