El Gremi de Carnissers ha tramitat més de 144.000 € en subvencions per als agremiats

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Els 48 expedients tramitats corresponen a Innovació Tecnològica, Continuïtat Comercial o Reformes per als Establiments mitjançant subvencions per als agremiatsEl Gremi de Carnissers és la via més ràpida i segura per aconseguir ajuts públics per als nostres establiments. Així ho demostren les dades que publica l’últim número de la revista Tall i que referma la importància de la pertinença al Gremi.

Durant l’any 2018, el Gremi de Carnissers de Barcelona ha tramitat un total de 48 expedients d’empreses agremiades que han suposat un total de 144.478 € en ajuts públics, tant de la Direcció de Comerç de la Generalitat, CCAM, com de la Direcció de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona.

En concret aquestes subvencions aconseguides pel Gremi per als seus agremiats s’han distribuït en dues partides: Innovació Tecnològica, amb 38.045,27 €; i Continuïtat Comercial o Reformes als Establiments, que han suposat un total de 106.478,27 € d’ajuts.

Per aquest motiu, si esteu pensant en fer inversions, contacteu primer amb el Gremi per saber si hi ha properes convocatòries de subvencions. El Gremi us n’informarà i tramitarà el vostre expedient des de l’inici.

 

ELS NÚMEROS DE LES AJUDES SOL·LICITADES
48 EXPEDIENTS TRAMITATS PEL GREMI
38.045,27€ EN AJUTS PER A LA INNOVACIÓ TECNOLÒGICA
106.478,27€ EN AJUTS PER CONTINUÏTAT COMERCIAL O REFORMES ALS ESTABLIMENTS

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad