Recomanacions de neteja i desinfecció d’instal·lacions en empreses alimentàries per a la prevenció de coronavirus

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

 

 

Des de l’Agencia Catalana de Seguretat Alimentària ens donen alguns consells per a la neteja i desinfecció dels nostres establiments.

Alguns  ingredients actius, per exemple hipoclorit de sodi (contingut en el llexiu domèstic) i l’etanol es consideren eficaços .

  • Es recomana l’ús d’hipoclorit de sodi a 0,1% (dilució 1:50 si s’utilitza lleixiu domèstica en una concentració inicial de 5%) després de la neteja amb un detergent neutre.
  • Per a les superfícies que podrien ser danyades per l’hipoclorit de sodi, es necessita el 70% de concentració d’etanol per a la descontaminació després de la neteja amb un detergent neutre.
  • La neteja i desinfecció ha de ser realitzada utilitzant equip de protecció personal.
  • Quan s’utilitzen productes químics per a la neteja, és important mantenir la instal·lació ventilada (per exemple, l’obertura de les finestres) per tal de protegir la salut del personal de neteja.
  • Totes les àrees que es toquen amb freqüència, com totes les superfícies accessibles de parets i finestres, la tassa de l’inodor i superfícies de l’bany, també s’han de netejar amb cura.

 

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad