Yolanda Casternado, agremiada i col·laboradora del Gremi, participarà el proper dia 21 d’octubre a les 18:00 a Mercat de Mercats, amb la ponència “Innovació de Xai a la Cuina”.

A la seva parada el producte per excel·lència és el xai en diverses modalitats. Des de fa uns anys la seva gran aposta és fer una transformació del producte sense deixar de banda la carnisseria tradicional “perquè no s’ha de perdre mai de vista”, ens explica la Yolanda. Des de Carns Cinta opten per elaboracions que permetin al client un menjar més fàcil, una cuina més ràpida que faciliti el dia a dia dels clients.

Aquí teniu l’enllaç al web de l’Ajuntament de Barcelona per ampliar la informació. http://ajuntament.barcelona.cat/somdemercat/ca/continguts/innovaci%C3%B3-del-xai-la-cuina-la-yolanda-casternado

Per altra banda, la Yolanda basarà la ponència en la importància del consum de xai, sobretot entre la gent més jove. La carn és un aliment essencial per a la bona alimentació d’una persona en qualsevol etapa de la seva vida i que per tant, oferint elaboracions originals amb el xai com les hamburgueses, broquetes, tiretes per saltejar amb wok, mandonguilles, que faciliten l’hora de cuinar aquest producte i fomenten el seu consum. “El xai és un producte que acostumem a relacionar amb la cuina tradicional”, diu la Yolanda, “i oferint aquest tipus d’innovacions amb el producte volem lluitar perquè no es perdi el consum de xai entre els més joves”.

Es tracta de la 9a edició de Fira Mercat de Mercats, la gran festa del producte i la gastronomia de Barcelona. En la passada Fira hi van passar prop de 220.000 persones i es van oferir 55.000 degustacions. La Fira es podrà veure del 19 al 21 d’octubre.

Lloc: Avinguda de la Catedral.

Hora: 18H

Activitat: Mercat de Mercats. Innovació de Xai a la Cuina.