Èxit de la campanya solidària del Gremi. Entregats més 10.000 kg de carns per a les famílies més necessitades

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

 

 

Darrera d’una entrega solidària hi ha moltes històries. La Covid19 ha impactat de ple a la nostra societat. Milers de famílies s’han vist afectades. Totes elles, amb esperit de superació i lluita, han tingut problemes per omplir el més bàsic del cistell d’anar a comprar. L’ajut i la col·laboració es fa imprescindible en aquesta situació. I el Gremi de Carnissers, Xarcuters i Aviram de Barcelona i Comarques, amb els més de 600  establiments agremiats, ha fet possible que moltes famílies puguin menjar carns de qualitat. La col·laboració del Gremi ha fet possible entregues solidàries rècord de més de 10.000 kg de carns des que va començar aquesta greu situació d’emergència.

Som a Primera Línia per Tu. Ajuda’ns a Ajudar, la campanya solidària del Gremi

Des que el Gremi de Carnissers, Xarcuters i Aviram de Barcelona i Comarques va engegar la iniciativa solidària ‘Ajuda’ns a ajudar’ al mes d’abril, els establiments agremiats i els clients han fet pinya al voltant d’un problema greu: amb la pandèmia moltes famílies pateixen una greu situació econòmica. Els 10.000 kg de carns han ajudat “a pal·liar la situació d’una part de les més de 15.000 famílies a qui Càritas ha ajudat per al proveïment d’aliment. És una situació molt complicada que no vèiem des de fa molt de temps”. Xavier Gallifa, president del Gremi, explica que “molts establiments i els seus clients han col·laborat amb la iniciativa del Gremi. I, per tant, és més que probable que se superin amb escreix els 10.000 kg abans de finalitzar l’any”.

 

 

Els 10.000 kg de carns han ajudat “a pal·liar la situació d’una part de les més de 15.000 famílies a qui Càritas ha ajudat per al proveïment d’aliment. I haurem de continuar fent-ho”.

 

 

Entitat amb Cor

El Gremi ja col·laborava abans de la pandèmia amb Càritas Diocesana, expliquen des del Gremi. “Enguany la situació provocada per la Covid19 ha tingut un fort impacte social, econòmic i emocional. S’han incrementat les desigualtats com mai s’havien vist abans. I el Gremi havia de fer alguna cosa. No podíem girar-nos d’esquenes i mirar cap a un altre lloc. Hem col·laborat amb Càritas i d’altres entitats i hi continuarem fent-ho”.

 

 

 

Com es fan les entregues solidàries

El Gremi, a banda de col·laborar amb Càritas, també participa amb les entregues amb voluntaris de diferents entitats, que s’encarreguen de distribuir les safates de carns de qualitat  a les famílies més necessitades. Entre les entitats amb què es col·labora es troben Càritas (Castellar del Vallès, Vilanova i la Geltrú, Barcelona, Badalona, Vic, Sant Boi, Solsona), Creu Roja (Argentona, Gavà, Seu d’Urgell, Barcelona, Penedès) i Fundació Pare Manelentre moltres altres entitats gestionades per voluntaris.

Com es pot col·laborar?

Totes aquelles persones a títol individual que vulguin col·laborar ho poden fer en tots aquells establiments que participen a la campanya Som a Primera Línia Per Tu. Ajuda’ns a Ajudar.

Mes informació a gremicarnissers.com, trucant directament al Gremi de Carnissers, Xarcuters i Aviram de Barcelona i Comarques al telèfon 601 31 77 44 o enviant un correu electrònic a info@gremicarnissers.com

 

Recordeu que els establiments agremiats us donen garantia de qualitat gràcies al nostre segell, que implica:

  • Compromís, que els productes són de la màxima qualitat.
  • Reconeixement dels professionals en l’ofici.
  • Garantia de pertinença a un sector de més de 2.000 anys d’història a la ciutat

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad