El Gremi potencia entre els seus agremiats la reducció de plàstics d’un sol ús. El nostre sector, sempre conscienciat amb el medi ambient! 

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

 

 

Sabieu que des de 1950 s’han generat més de 9 bilions de tones de plàstic? Pràcticament 1 tona per habitant del planeta! Més de la meitat del plàstic d’un sol ús s’ha implementat des de l’any 2000. I la societat només ha reciclat el 10% de tot el residu generat.

Des del Gremi de Carnissers, Xarcuters i Aviram portem molts anys conscienciats per evitar els impactes desmesurats del plàstics d’un sol ús. Alguna cosa no s’està fent bé quan les xifres de deixalles al nostre entorn no deixen de crèixer. El nostre món és limitat. L’hem de cuidar per nosaltres i per les generacions futures.

A nivell europeu, estatal i de comunitats, la normativa esdevindrà cada cop més restrictiva contra el plàstic d’un sol ús. I el Pla estratègic de l’alimentació de Catalunya fins el 2026 té la vista posada en un objectiu comú:  Aconseguir que el 60% dels envasos i els embalatges de plàstics utilitzats siguin reutilitzables o reciclables.

 

Amb aquest premissa des del Gremi sempre hem apostat per les tres R: Reutilització, Reciclatge i  Reducció. Per aquest motiu, hem organitzat la Jornada “Acabem entre tots amb els residus de plàstic” on es va demostrar que el sector està motivat. Si no ho aturem, l’any 2050 hi haurà més plàstics que peixos al mar! I això no pot ser!

L’impacte no només és visible al nostre entorn, també ho és a la nostra salut: asma, obesitat, diabetis… Des del Gremi estem compromesos…  Amb aquest vídeo, que podeu compartir, ho deixem clar: El nostre sector, sempre conscienciat amb el medi ambient.

 

 

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad