El Gremi, convidat a Catalunya Informació per explicar com s’ha viscut la pandèmia al sector. Escolta l’audi ara!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

 

El Gremi ha estat convidat a Catalunya Informació a explicar com s’ha viscut des de dintre la pandèmia. La seva secretària, Elena Carrasco, ha donat la visió dels dies passats en uns moments que “no s’havien viscut mai”. “Des del moment en què el nostre sector és servei essencial i les persones que hi treballen han d’actuar i fer front al seu dia a dia, ho hem passat malament perquè no teníemni mascaretes, ni gel hidroalcohòlic, ni guants… i teníem por”. 

SENTIU L’ENTREVISTA A CATALUNYA INFORMACIÓ EN AQUEST ENLLAÇ

L’Elena ha recordat que “hem hagut d’adaptar-nos, treballant de valent, demanant que es fés una compra responsable perque hi hagués carns per a tothom i guardant les distàncies de seguretat, però també aplicant les noves tecnologies i els serveis de whatsapp per portar les comandes a casa”. En definitiva els establiments de carns s’han adaptat en recursos, en aforament i en més serveis i atenció.

Campanyes de vacunació

“Com a servei essencial hem demanat a l’administració que tingui el sector en compte per les campanyes de vacunació, perquè enviem comandes a persones grans que tenen por de surtir a o que estan passant la covid19 i perquè tenim un vincle de família, molt especial, amb els nostres clients”.

A preguntes sobre com s’ha comportat el gremi a nivell econòmic, l’Elena Carrasco ha manifestat que “com que som servei essencial, puc dir hem estat afortunats, però també hem hagut de treballar per adaptar-nos a les noves necessitats i canvis d’hàbits”.

Gent jove

Precisament la relació tan propera amb els clients i l’utilització de noves eines de venda han fet que “la gent jove hagi descobert les botigues de barri. Ens hem trobat… i crec que serà una relació de futur”.

Aquest canvi d’hàbits que passa per fer més àpats a casa, ha fet que les famílies cuidin la seva alimentació. “Tots hem valorat la nostra salut i ens hem adonat de la importància d’una bona alimentació equilibrada per ajudar les nostres defenses per lluitar contra aquest virus i contra d’altres i les carns de qualitat, ho diuen els experts, poden són indispensables”.

Per altra banda, també s’ha fet referència a les entregues solidàries. “Al mes de març de 2020 eren moltes les trucades d’entitats demanant-nos ajuda. El Gremi ja feia aquestes entregues perquè té una previsió de presssupost, però la demanda era molta. Malgrat tot vam engegar una campanya d’entregues de carns de qualitat a les entitats, que feien la distribució. Porten entregats més de 10.000 kg de carns… i no estan totes les entregues registrades”.

 

 

Comentaris

Noticies Relacionades

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad