Accions de publicitat als mitjans de comunicació durant 2022

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

 

Totes les campanyes als mitjans de comunicació portades a terme pel Gremi les podeu escoltar aquí. D’aquesta manera podreu veure totes les iniciatives que engeguem al llarg de l’any.

 

 

Campanyes

Juny

 

Onda Cero. Podeu escoltar la l’entrevista al nou president del Gremi, a Antoni Gàlvez, dintre del programa La Ciutat d’Onda Cero, promocionant les carns de qualitat amb motiu de l’inici de l’estiu, Sant Joan i l’època de les barbacoes.

Clica en la imatge per escoltar l’entrevista.

 

Publicitat Spotify. Campanya que promociona La carn és salut  i que es pot gaudir a Spotify durant tot el mes de juny.

 

Falca de ràdio a Cadena 100, Onda Cero, Flaix FM i Flaixbac. Campanya La carn és salut.

 

 

Maig

Campanya del Gremi Dia Internacional de l’Hamburguesa

Vídeo. El Gremi ha editat un vídeo per al Dia Internacional de l’Hamburguesa perquè el poguéssiu penjar als vostres monitors i compartir a les vostres xarxes socials.

 

Sorteig i falca a FlaixMatí del Dia Internacional de l’Hamburguesa

 

Falca i sorteig a FlaixMatí. Crida a la participació en el sorteig del programa de ràdio Flaix Matí, amb una audiència jove. Se sortejaven 2 lots d’hamburgueses de qualitat. Entre el 26 i 27 de maig es van aconseguir un total de 221 nous seguidors.

 

 

Campanya Dia Internacional de l’Hamburguesa en ràdio

 

Falca de ràdio a Cadena 100, Cope Catalunya i Andorra i ràdio Flaixbac. Durant la setmana prèvia al 28 de maig, Dia Internacional de l’Hamburguesa, vam iniciar una campanya per promocionar les hamburgueses de qualitat, les artesanes.

 

 

Entrevistes Dia Internacional de l’Hamburguesa

Entrevista a David Barroso, vicepresident 2n del Gremi.

Clica en la imatge per escoltar l’entrevista

 

Entrevista a Yolanda Casternado, vocal de la Junta del Gremi.

Clica en la imatge per escoltar l’entrevista

 

Campanya promoció de la Barbacoa

Ràdio Flaixbac. Campanya publicitària amb falques i un sorteig de dos lots de carns de carns de qualitat per poder fer barbacoes de luxe.

Aquesta campanya, a banda de donar-nos molta visibilitat i notorietat –vam obtenir més de 1.300 comentaris-, ens ha comportat una important pujada de seguidors a l’Instagram del Gremi. Concretament entre 3 i el 4 de maig, vam incrementar en 296 nous seguidors.

 

  • Podeu veure la publicació a l’instagram oficial de Ràdio Flaixbac.
  • Publicació a l’instagram del Gremi.

 

 

 

Difusió campanya Siguis on siguis. Gaudeix de les barbacoes. Campanya de promoció de les carns de qualitat en l’època de les barbacoes.

 

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad